Salut , cer si eu ajutorul vostru celor care va pricepeti m-ai bine...
Am intrat pe forum "Panoul Administrativ " apoi "Configuratii generale " si am vrut sa incerc sa pun la (Inregistrare ) poza cu litere in ea.. cum exista si la acest forum , si am modificat ceva de genul ( Securizare cookie
Dacă serverul dumneavoastră rulează via SSL, selectaţi Activat altfel selectaţi Dezactivat "sau ceva de genul " : era Dezactivat si eu am pus Activat !
Intru pe forum-ul ,incerc sa m-a lochiez si imi da eroarea " www.numeleforumului.ro has sent an incorrect or unexpected message . Error Code : - 12663 "
Apoi vreau sa intru in Panoul Administrativ si imi da aceeas eroare , oare ce pot sa fac sa nu m-ai imi apara aceasta eroare ?
Va rog frumos cei care m-a puteti ajuta postati aici sau id morandy28@yahoo.com
Multumesc !!
Eroare , Help me plz !
Eroare , Help me plz !
Ultima oară modificat 16-Iun-2007, 14:01:27 de către MeMo, modificat 1 dată în total.
Re: Eroare , Help me plz !
Raspunde si mie careva ?
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ce-ar fi sa ai rabdare pana va citi cineva mesajul si iti raspunde? E un forum, nu chat. Nu e nevoie sa postezi de mai multe ori sau sa creezi topicuri diferite.
Va trebui sa intri prin phpmyadmin in baza de date, in tabela phpbb_config si sa schimbi optiunea care se refera la secured cookie, de la 1 (cum e acum) la 0.
Va trebui sa intri prin phpmyadmin in baza de date, in tabela phpbb_config si sa schimbi optiunea care se refera la secured cookie, de la 1 (cum e acum) la 0.
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Memo, sa-ti scutesc din timp 
Nu am timp sa te ajut cu forumuri, mod-uri, site-uri, si alte chestii de genul asta.
Nu am timp sa-ti fac gratis bannere, avatare si alte elemente grafice.
Nu am timp sa inchid ferestrele cu mass-uri pe care sper ca nu le-ai da.
Oricum, ideea e ca daca ai ceva cu adevarat important ce vrei sa-mi spui, exista mesageria privata pe forum. Orice problema isi are insa locul pe forum.

Nu am timp sa te ajut cu forumuri, mod-uri, site-uri, si alte chestii de genul asta.
Nu am timp sa-ti fac gratis bannere, avatare si alte elemente grafice.
Nu am timp sa inchid ferestrele cu mass-uri pe care sper ca nu le-ai da.
Oricum, ideea e ca daca ai ceva cu adevarat important ce vrei sa-mi spui, exista mesageria privata pe forum. Orice problema isi are insa locul pe forum.
etherfast.ro - Blog personal