Morrowind.ro - totul despre Morrowind si Oblivion

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
dojo
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Morrowind.ro - totul despre Morrowind si Oblivion

Mesaj de dojo »

Pentru impatimitii de RPG-uri numele de Morrowind si Oblivion sunt cu siguranta cunoscute. Seria Elder Scrolls este considerata si la ora actuala ca una dintre cele mai bune din genul sau. Daca inca va amintiti de Morrowind, jucati Oblivion sau doriti sa descoperiti aceste jocuri, va invit pe www.morrowind.ro ... comunitatea romaneasca pentru Morrowind.

Este un forum ce ruleaza pe phpBB 2.0, modificat ca si tema, cu cateva (multe) hacks instalate. Sunt deja cativa membri foarte bine "pregatiti" in domeniul gaming-ului in general (Morrowind in special). Am publicat explicatiile pentru quest-uri, cheats, screenshots, avem quiz-uri din joc (create de niste membri care le stiu pe toate). Daca va impotmoliti undeva exista sigur cineva care sa stie cum sa va ajute.

In acelasi timp as dori sa lansez o invitatie de link-exchange pentru alti membrii de aici, care au forum pe subiectul de gaming. Va rog sa ma contactati prin PM, cu niste mici conditii insa:

1. de preferat situri care sunt pe domeniul lor. Accept si situri hostate gratis, dar trebuie sa aiba un trafic chiar bun si un userbase care sa ma asigure ca au planuri de viitor.

2. link-ul va aparea in partea stanga a sitului (este pe toate paginile) la categoria parteneri. Astept de asemenea un link site-wide.

3. accept situri cu continut deja consistent. Morrowind.ro este deja online de aproape un an, avem cateva zeci de articole si cateva mii de mesaje pe forum. Am dori un parteneriat cu un site cat de cat similar ca si continut.

Multumesc anticipat :)

Edit: in acest moment situl este inca jos pentru ca tocmai am trecut pe un alt server. In 1-2 ore maxim este totul OK ...
WWEMania
Utilizator înregistrat
Versiune: phpBB2

Mesaj de WWEMania »

frumos :D
:)
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

E chair foarte frumos, deosebit :)
adutzu
Utilizator înregistrat

Mesaj de adutzu »

e kiar fain :P good job ;)
53rg1u
Utilizator înregistrat

Mesaj de 53rg1u »

ai combinat bne culorile :P:P
Imi rezerv dreptul de a scrie cu greseli gramaticale !!!

GodClanCS | Blog
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”