4. Erori
Dacă la instalarea forumului a fost aleasă ca bază de date MySQL 4.x pot apare următoarele avertismente (sau altele de acelaşi gen):
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in .../db/mysql4.php on line 214
Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in .../db/mysql4.php on line 318
Pentru a evita apariţia acestor avertismente se deschide fişierul ../db/mysql4.php unde se fac modificările:
Cod:
caută linia 214 şi înlocuieşte:
$this->row[$query_id] = mysql_fetch_array($query_id, MYSQL_ASSOC);
cu:
$this->row[$query_id] = @mysql_fetch_array($query_id, MYSQL_ASSOC);
caută linia 318 şi înlocuieşte:
mysql_free_result($query_id);
cu:
@mysql_free_result($query_id);
Dacă la instalarea forumului se alege baza de date MySQL 3.x indiferent dacă serverul de baze de date este 4.x sau 3.x nu vor fi probleme.
Succes
ms am scapat de eroare.
Dar totusi tabelul in partea dreapta ...
Si imi puteti spune numele modului care afiseaza minibannere sau linkuri la fel intr-un tabel pe pagina.
Ultima oară modificat 28-Iun-2007, 17:22:57 de către Dant3, modificat 1 dată în total.
Da ms la asta m-am gandit am gasit cam greu dar am gasit.
Totusi modul ala pentru link-uri sau mini bannere 88x31 intr-un tabel ca sa le pun tot in partea dreapta cum se numeste ?
Warning: mysql_fetch_array(): 28 is not a valid MySQL result resource in /storage0/home/clanstrike.evogames.ro/www/db/mysql4.php on line 214
Si unde in index_body.tpl sa pun tabelul ca sa-mi apara in partea dreapta ?
Forumul este Aici
Dacă instalai versiunea nouă 2.2.2 sau 2.3.2 nu mai apărea erroarea aceasta deloc. Practic versiunea aceea veche face sql_fetchrow('') din nimic de aceea e eroarea aceea şi în codul acela nu s-a pus @ de la început exact pentru bug-uri de genul acesta ca să fie descoperite şi rezolvate