Stergerea mesajelor dezactivata fara succes!

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
robilix
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Stergerea mesajelor dezactivata fara succes!

Mesaj de robilix »

Salutare!

descriu si eu problema care am intalnit-o!

datorita faptului ca unul din moderatori s-a apucat sa stearga mai multe mesaje din forum am dezactivat optiunea de la "Controlul permisiunilor forumului" de a putea sterge moderatorii mesaje. Acum poate sterge mesaje doar administratorul.

mesajele individuale intradevar nu le poate sterge nimeni, numai administratorul, insa moderatorul poate sterge topicul. in sectiunea "Puteti modera acest forum" poate sterge intreg topicul.

a mai intalnit cineva aceasta problema? cum se poate rezolva tehnic si nu prin inlaturarea moderatorului respectiv :)

mersi,
Robert

www.aiudonline.ro/forum
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Cred ca alegerea cu grija a moderatorilor este foarte importanta. Este dificil sa "scoti" anumite drepturi care "fac" statutul de moderator. In mod direct nu exista o modalitate de a scoate dreptul de stergere a topicurilor de catre moderatori... sau nu inca :-)

Stergerea unui topic ar trebui sa fie o masura extrema in administrarea unui forum. Un topic se poate imparti/redenumi/muta sau inchide.

Daca te ajuta, exista - in ajutorul administratorului - modulul numit Log Actions MOD care poate fi downloadat de aici: http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?cat=8 - care adauga un mic meniu in Panoul Administratorului cu ajutorul caruia se pot vedea actiunile moderatorilor si administratorilor in forum. Sigur, un topic sters este bun sters...

Dar, daca chiar consideri ca trebuie scoasa aceea functionalitate, editeaza fisierul templates/subSilver/modcp_body.tpl cauta:

Cod: Selectaţi tot

<input type="submit" name="delete" class="liteoption" value="{L_DELETE}" />
si comenteaza linia. In acest caz nici administratorul nu va putea sterge acel topic ;-)
robilix
Utilizator înregistrat
Server: Windows

Mesaj de robilix »

mersi pentru sfaturi

colegul meu a gasit alta solutie :) si acum pot sterge, muta doar eu

in viewforum.php si in viewtopic.php

la
if ( $is_auth['auth_mod'] )
{
$s_auth_can .= sprintf($lang['Rules_moderate'], "<a href=\"modcp.$phpEx?" . POST_FORUM_URL . "=$forum_id&sid=" . $userdata['session_id'] . '">', '</a>');
}
a modificat in
if ( $is_auth['auth_mod'] and $userdata['username'] == "userulmeudeadmin")
{
$s_auth_can .= sprintf($lang['Rules_moderate'], "<a href=\"modcp.$phpEx?" . POST_FORUM_URL . "=$forum_id&sid=" . $userdata['session_id'] . '">', '</a>');
}
si merge si asa
Robert

www.aiudonline.ro/forum
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »