deci aveam un forum pe un server si s-a dus...sia veam vro 400 de useri si 30.000 de posturi , acum am facut pe phpb, si am incercat de vro 5 ori sa instalez mod-uri dar degeaba.
Rog si eu sa ma ajute cinve, va dau acces la ftp sa-mi instalati si mie file attachment si inca ceva.Cine ma ajuta?Help me pls, va jur ca m-am chinuit dar nu mi-a iesit...
APP:am bagat avatare in images/avatars/galley dar cand dau la show avatar gallery nu apar.De ce?
Vezi ca la Attachment MOD fisierul de instalare e in docs/install.txt si urmezi pasii de acolo.Eu l-am folosit si am fost multumit de el....si aici se ofera suport nu iti instalam noi modurile
dap , mersi!inca o intrebare...deci am facut toti pasii la super quick relply dar am ajuns la ultima parte/....si nu intelg nimic
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_show_quickreply TINYINT(1) DEFAULT '1' NOT NULL;
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_quickreply_mode TINYINT(1) DEFAULT '1' NOT NULL;
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_open_quickreply TINYINT(1) DEFAULT '1' NOT NULL;
UPDATE phpbb_users SET user_show_quickreply=0 WHERE user_id=-1;
UPDATE phpbb_users SET user_quickreply_mode=0 WHERE user_id=-1;
UPDATE phpbb_users SET user_open_quickreply=0 WHERE user_id=-1;
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('allow_quickreply', '1');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('anonymous_show_sqr', '0');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('anonymous_sqr_mode', '0');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('anonymous_open_sqr', '0');