mai multe erori...

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
abaddon123
Utilizator înregistrat

mai multe erori...

Mesaj de abaddon123 »

scz chiar nu stiam cum sa pun numele acestui thread..
deci forumul are cateva buguri,pe care chiar nu prea stiu sa le fixez...
1-custom rank mergea foarte bine,nu stiu dc in ultimul timp nu mai se vede casuta in profile pt custom title,m-am uitat in profile_add_body.tpl si e akl tot ce trebuie...
2-imi zice ca adresa de mail este incorecta pe templatu extremedarkred,cand vreau sa actualizez cv din profil.adresa este corecta nu va ingrijorati ;) mam uitat in baza de date si aia este,nu este alta...
3-birthday nu da voie sa se inregistreze lumea... tot timpul zice invalid birthday am limita standard intre 5-100ani .. chiar nu stiu ce sa ma fac
hai ca aici am pus conditional si nu mai cere birthday... dar totusi conteaza birthday

ms mult
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

2. Cum adica zice ca nu e buna? Ce zice exact? Phpbb nu zice daca e buna sau nu. Zice doar daca lipseste, daca exista alta in baza de date si cam atat.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
abaddon123
Utilizator înregistrat

Mesaj de abaddon123 »

deci da zice incorect email adress,ma uit in baza de date folosind navicat si aia este adresa ... deci ma gandesc sa nu fie ceva gresit un semn de exclamare "!" daca lipseste pe undeva nu mere...
dar totul mi se pare normal in tpl
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Pai atunci tu esti eroarea. Daca in baza de date exista deja acel email... nu poti sa il mai introduci inca o data... fie la userul care o are fie la alt user.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
abaddon123
Utilizator înregistrat

Mesaj de abaddon123 »

nu mei nu ai inteles ;) nu cand creez un user,cand vreau sa fac update la profil .... si patesc asta doar pe o singura thema ... ;) asta era faza la update profile nu la new user
a da sa nu uit,si userul meu este inregistrat pe adresa aia de mail ^^
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”