Avatar la distanta: Cum pot sa restrictionez dimensiunea ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
moldofunked
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Avatar la distanta: Cum pot sa restrictionez dimensiunea ?

Mesaj de moldofunked »

Salut, am o problema la care nu am gasit inca o rezolvare. Desi am setat la configurarile forumului dimensiunea maxima a avatarului de 80x80 userii pot asocia imagini de dimensiuni mult mai mari. Nu vreau sa incarc traficul cu avatari de pe server, deci asocierea e singura posibilitate dar as vrea sa limitez dimensiunea la 80x80 pixeli. Any ideas ?
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

-> Panoul administratorului
--> Administrare generală
---> Configurare generală
----> Configurări pentru imagini asociate (Avatar)
-----> Dimensiunea maximă a imaginii asociate
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut! :)

pana in acest moment, nu si-a pus nimeni aceasta problema! Totusi mi se pare destul de dificil, daca nu chiar imposibil, pentru ca aceasta limitare se face in momentul in care utilizatorul face Upload la avatar!

c'ya :mrgreen:
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux

Re: re:

Mesaj de bogdan »

IronAngel scrie:Totusi mi se pare destul de dificil, daca nu chiar imposibil, pentru ca aceasta limitare se face in momentul in care utilizatorul face Upload la avatar!
de ce se fie imposibil ? orice e posibil mai ales verificarea dimensiunii avatarului care se face in mod standard de catre forum (vezi raspunsul dat de mihaitza !
moldofunked
Nou venit

Mesaj de moldofunked »

well... mihaitza daca citeai cu atentie post-ul meu vedeai ca am trecut prin pasii astia. Limitarea dimensiunii se face cum zice si IronAngel la UPLOADare si nu la asocierea avatarului de la distanta. Poate cu un mod ceva, se rezolva dar ce mod ?
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

da Bogdan, am citit mesajele inainte sa postez, doar ca moldofunked doreste sa limiteze dimensiunile unui avatar asociat la distanta. Si limitarea "greutati" si dimensiunii avatarului se face la UPLOAD. Daca el pune un link catre avatarul meu care este 100 x 100, forumul nu il mai intreaba de "Buna ziua".

moldofunked sorry, pana in prezent eu nu am auzit de vreun MOD care face aceasta limitare, poate baietii care sunt mai vechi in domeniu :D .

bogdan

Mesaj de bogdan »

eu ce sa va fac daca nu va exprimati mai clar ?!? moldofunked din mesajul tau nu reiese ca te preocupa dimensiunea avatarurilor de la distanta (eventual din titlu)... foloseste in mesaj exprimarea din forum cand mai pui alte intrebari !

ai nevoie de MOD-ul Remote Avatar Size Check !
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

eu am inteles mesajul din primul sut :lol: .Dupa parerea mea cei care vin sa caute ajutor aici se presupune ca nu cunosc prea bine acest domeniu, phpBB. De aceea aceste erori de exprimare intervin adesea! (era o paranteza) :D

bogdan

Re: re:

Mesaj de bogdan »

IronAngel scrie:Dupa parerea mea cei care vin sa caute ajutor aici se presupune ca nu cunosc prea bine acest domeniu, phpBB. De aceea aceste erori de exprimare intervin adesea! (era o paranteza)
limba romana/ exprimarea in aceasta limba nu prea are legatura cu cunoasterea forumului phpBB; sa incercam sa vorbim mai intai romaneste/corect romaneste pe intelesul tuturor si apoi sa ne apucam si de altele (tot ca o paranteza) :idea:
moldofunked
Nou venit

Mesaj de moldofunked »

Multam' de link bogdan. Intr-adevar in post am omis sa mentionez AVATAR LA DISTANTA gandindu-ma (ce-o fi fost in capul meu ? :) ca inainte de post se va citi titlul.

offtopic: Bogdan ai vreo legatura cu or. Moinesti ?
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”