evonet

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
pcdfan
Utilizator înregistrat

Mesaj de pcdfan »

wow , pe asta il iau...o intrebare...pot sa-mi transfer direct fisierele prin ftp....sau daca nu iau de la inceput instalarea.....dar intrebare:
Mi-am salvat baza de date aseara,cand aveam deja mod-uri instalate,daca acum voi uploada baza de date pe un forum fara mod-uri o sa functioneze????
pcdfan
Utilizator înregistrat

Mesaj de pcdfan »

deci am instalat un nou forum pe 3x .ro , dar cand dau de exeplu la panoul adminului imi apare aia de la 3x "nu stii unde au disparut"....etc...de ce?
M*i*h*a*i
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de M*i*h*a*i »

3x.ro are un mic bug.Cand instalezi forumul domeniul e setat "www.3x.ro" in loc de "www.nume.3x.ro".Pune auto cookies si modifica sau daca nu stii reia instalarea :)
pcdfan
Utilizator înregistrat

Mesaj de pcdfan »

ms!!!
pcdfan
Utilizator înregistrat

Mesaj de pcdfan »

hmmmm...am vrut sa instalez mod-ul, dar cand intru in browser in content/install/cookie.php nu-l ia, iar apare imaginea aia...
M*i*h*a*i
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de M*i*h*a*i »

Pai ar trebui sa nu mai faci atata dublu-post.Cu browserul intri in www.nume.3x.ro/install/cookie.php .Sigur mergr
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”