wamp
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Calmativa baiet
Nu ma intereseaza ce folosesc atata timp cat am nevoie de un server pe calculator. VREAU DOAR SA MEARGA.
Revizie :
- wamp : nu a mers sa-mi fac server
- xampp : nu a mers sa-mi fac serer
- netserver manager : nu a mers sa-mi fac server
La toate da o eroare generala, portul 80 ESTE FOLOSIT DE ALTCINEVA, DE CINE ? DE CATRE APACHE. Cum eu nu am instalat apache nu pot sa-l instalez ca e folosit de el. Pana mea ...
Alte softuri pentre creearea unui server ?
A, si inca o problema :
Am instalat fiecare dintre aceste 3 softuri pe partitia a doua (D:/).
Am incercat sa accesez phpMyAdmin si imi recunoaste localhost-ul pe prima partitie (C:/), la care imi da aceeasi eroare la fiecare dintre aceste 3 softuri cand vreau sa accesez phpMyAdmin :
Alte softuri ? Alte idei ?
Nu ma intereseaza ce folosesc atata timp cat am nevoie de un server pe calculator. VREAU DOAR SA MEARGA.
Revizie :
- wamp : nu a mers sa-mi fac server
- xampp : nu a mers sa-mi fac serer
- netserver manager : nu a mers sa-mi fac server
La toate da o eroare generala, portul 80 ESTE FOLOSIT DE ALTCINEVA, DE CINE ? DE CATRE APACHE. Cum eu nu am instalat apache nu pot sa-l instalez ca e folosit de el. Pana mea ...
Alte softuri pentre creearea unui server ?
A, si inca o problema :
Am instalat fiecare dintre aceste 3 softuri pe partitia a doua (D:/).
Am incercat sa accesez phpMyAdmin si imi recunoaste localhost-ul pe prima partitie (C:/), la care imi da aceeasi eroare la fiecare dintre aceste 3 softuri cand vreau sa accesez phpMyAdmin :
- Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in c:\ezpublish\ezpublish\lib\ezxml\classes\ezxml.php on line 307
Fatal error: eZ publish did not finish its request
The execution of eZ publish was abruptly ended, the debug output is present below.
Alte softuri ? Alte idei ?
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am reusit intr-un sfarsit sa fac serverul.
Insa, cand incerc sa instalez anumite scripturi/cms-uri imi da o eroare interna : 500 Internal Server Error.
- Cum chmod-ez fisierele/folderele de pe server?
- Ma pot conecta cu un client ftp ? Si daca da, care sunt datele care trebuiesc introduse.
- Ce trebuie sa fac pentru a putea instala scripturi ?
Insa, cand incerc sa instalez anumite scripturi/cms-uri imi da o eroare interna : 500 Internal Server Error.
- Cum chmod-ez fisierele/folderele de pe server?
- Ma pot conecta cu un client ftp ? Si daca da, care sunt datele care trebuiesc introduse.
- Ce trebuie sa fac pentru a putea instala scripturi ?