Torrent Search Engine
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
nu pe acest forum..pe mess..mai tii minte?? cand te intrebam si imi spuneai ca stateai cu noptile sa faci un script?hmmmdigger scrie:thecrewstyle scuze ca iti zic da esti prost ... ma vezi pe mine ca am zis ca e facut scriptul de mine ???
Comunitatea What's Funny
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
thecrewstyle, ai probleme cu singuratatea? Te simti singur? Sau ai un defect la mana si trebuie sa scri tot timpul? De ce trebuie sa o arzi intruna offtopic? O sa fac si eu un topic despre cat de util e nisipul si o sa vina un user sa imi zica despre povestile noastre de acum 16 ani, cand ne jucam cu ceva in nisip. Ce legatura are ce ati vorbit voi pe messenger cu ce a scris aici? Ca nu a precizat nicaieri ca e scriptul facut de el. Hai s-o dam pe offtopic. Eu as da banuri pentru chestii de-astea. Se umple forumul doar cu moloz
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
Nu sufar.Dar trebuia sa lase macar Powered by ***** in footer. Cand vorbeam cu el pe mess, imi spunea ca toate site-urile care nu au powered by **** in footer sunt facute de la 0 de el..so..
Comunitatea What's Funny
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat