E-mail de confirmare

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Tudy
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

E-mail de confirmare

Mesaj de Tudy »

Cum pot sa fac sa nu mai trimita e-mail-ul de confirmare la inregistrarea unui nou utilizator?

Si, daca tot suntem aici, cum pot face ca phpBB sa nu mai foloseasca deloc functia de e-mail? :)
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Tudy scrie:Cum pot sa fac sa nu mai trimita e-mail-ul de confirmare la inregistrarea unui nou utilizator?
Verifica Panoul Administratorului->Configurare generala->Validarea contului activata de->Nimeni !
Tudy scrie:Si, daca tot suntem aici, cum pot face ca phpBB sa nu mai foloseasca deloc functia de e-mail?
Asta e unul din avantajele folosirii forumului phpBB.... chiar vrei sa faci asta ?!? :?
Tudy
Nou venit

Mesaj de Tudy »

Validarea e setata pe "Nimeni", dar phpBB tot "binevoieste" sa trimita un e-mail de genul "Ce bine ca v-ati inscris pe forum. Enjoy!"...

Eu vreau ca phpBB sa NU mai acceseze functiile de e-mail deloc. Asta pentru ca server-ul pe care e pus forumul e pe IIS, iar la trimiterea mail-ului genereaza erori (nu se impaca prea bine PHP cu IIS)...

Asa ca DA, chiar vreau ca phpBB sa nu mai trimita mail :D
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Tudy scrie:Validarea e setata pe "Nimeni", dar phpBB tot "binevoieste" sa trimita un e-mail de genul "Ce bine ca v-ati inscris pe forum. Enjoy!"...
cred ca pana la urma e bine ca cel care se inscrie sa primeasca un mesaj de confirmare a inscrierii care sa contina numele de utilizator si parola - sa nu uite cu ce date s-a inscris....
Tudy scrie:Asta pentru ca server-ul pe care e pus forumul e pe IIS, iar la trimiterea mail-ului genereaza erori (nu se impaca prea bine PHP cu IIS)...
nu e nici o problema la solutia IIS+PHP ! iata un bun exemplu de astfel de implementare: http://www.cecidd.ro/forum - eu zic ca se impaca bine ....

uite si ceva link-uri @phpBB.com:
- How To setup a full IIS web server with everything you need to run phpBB
- Win2k / IIS 5 / SQL2000 / PHPBB2 - step by step install

daca nu te-ai razgandit deja..... mai scrie-ne :wink:
Tudy
Nou venit

Mesaj de Tudy »

M-am descurcat (eventually)... ;)

Dar, totusi, ca fapt divers, exista vreo metoda de a nu mai folosi functia de mail in cazul phpBB?... :)
danielt
Versiune: 3.0.5

Mesaj de danielt »

Tudy scrie:Dar, totusi, ca fapt divers, exista vreo metoda de a nu mai folosi functia de mail in cazul phpBB?...
Sigur ca se poate, modificand codul 8)

Un mod separat dedicat unei astfel de functionarii a phpBB-ului nu am intalnit. Trebuie avut in vedere ca exista posibilitatea folosirii unui server separat pentru email, prin smtp, sau daca serverul este intr-un Intranet poti instala un server de email :-)

In plus, asa cum a precizat si bogdan, pentru site-ul http://www.cecidd.ro am folosit un server IIS, si atat formularele de contact, formularul de inscriere la cursuri, cartea de oaspeti cat si forumul folosesc serverul de email local in bune conditii ;-)
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”