skeleton scrie:nu merge
PhotoShop romanian forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
dau ca prostul click pe alea doua linkuri, cand colo, adresa e alta. Modifica primul mesaj si adauga adresa care merge.
Doua critici am, in rest forumul e destul de bun (pentru inceput):
1. Cand dau click pe orice link, se incarca, sta o secunda sau doua si apoi apare continutul. Poate e ceva problema cu hostul. De la mine nu poate fi, am incercat cu Firefox, Opera, Internet Exploder si la fel se comporta. Banda am: 2 mpbs download si 2 mbps upload
2. Tema nu mi se pare potrivita pentru o comunitate de grafica. Ceva mai colorat cred ca s-ar potrivi perfect. Tema actuala s-ar potrivi mai mult la o comunitate de MacOS

Iti urez un succes cat mai mare cu forumul, merita

LE: Oare care n-a avut ce face si a votat Las-o balta? Gest de nesimtire

-
- Utilizator înregistrat
Doamen, imi cer imense scuze, am uitat sa spun ca am modifcat domeniul, sczue inca odata, voi lucra la o tema noua in curand, o sa incerc sa o fac cat ami placuta.
Da mi-am dat seama, sunt oamenii care se plictisesc si nu au ce face, eu nu ma simt prost ca ca au pus Las-o Balta, dar sa imi deie motive, nu asa aiurea.... deci link-ul e http://photoshopmania.info ....sorry again...
Da mi-am dat seama, sunt oamenii care se plictisesc si nu au ce face, eu nu ma simt prost ca ca au pus Las-o Balta, dar sa imi deie motive, nu asa aiurea.... deci link-ul e http://photoshopmania.info ....sorry again...
-
- Utilizator înregistrat
Adica, la ce te referi pe orice link? doar un link am1. Cand dau click pe orice link, se incarca, sta o secunda sau doua si apoi apare continutul. Poate e ceva problema cu hostul. De la mine nu poate fi, am incercat cu Firefox, Opera, Internet Exploder si la fel se comporta. Banda am: 2 mpbs download si 2 mbps upload?

-
- Fost coleg
kix_mc3 scrie:Adica, la ce te referi pe orice link? doar un link am1. Cand dau click pe orice link, se incarca, sta o secunda sau doua si apoi apare continutul. Poate e ceva problema cu hostul. De la mine nu poate fi, am incercat cu Firefox, Opera, Internet Exploder si la fel se comporta. Banda am: 2 mpbs download si 2 mbps upload?http://www.photoshopmania.info ....
- Ultima modificare efectuată de către kix_mc3 la 06-Iul-2007, 23:21:13, modificat de 1 dată în tot