Adsense

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Luna
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Adsense

Mesaj de Luna »

Cum se poate insera google adsense in pagini la phpbb3 ? Tocmai mi-am facut si eu cont la google, si dupaia am vazut ca nu exista aceasta optiune.
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Ups. Ai cam dat in bara. Mai citeste despre adsense ca ai mai multe de invatat.
Luna
Utilizator înregistrat

Mesaj de Luna »

Cu ce sa o dau in bara ? Nu inteleg ce zici. Am cautat despre integrarea adsense in phpbb3 si nu am gasit nimic.

P.S. Nu sunt incepator.
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Pai dai si tu acolo la Setup(Configurare Adsense), iti alegi Adsense pentru continut, pe urma Unitate de Anunturi-> iti alegi un format publicitar la care creezi o paleta pentru Adsense si mai ai si alte optiuni pe acolo. Apoi iti creezi un channel pentru acel format publicitar ca sa stii de unde iti vin banii, daca nu te intereseaza lasi asa si apoi iei codul scriptului si il pui unde vrei tu sa apara. Daca vrei sa apara in index pe forumul tau editezi din templates-tema dorita-fisierul index_body.tpl
Luna
Utilizator înregistrat

Mesaj de Luna »

Mda, imi cer scuze, m-am exprimat gresit. Stiu/stiam cum se foloseste google adsense pe site-uri html, sau scripturi care au o optiune de adaugare anunturi. Pe mine ma interesa cum pot introduce acel cod de la google adsense (sau orice alt program asemanator) in paginile unui forum phpbb3, ce modificari trebuie sa fac, pentru ca nu am vazut sa fie vreo astfel de optiune in Admin Control Panel.
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

Luna scrie:Mda, imi cer scuze, m-am exprimat gresit. Stiu/stiam cum se foloseste google adsense pe site-uri html, sau scripturi care au o optiune de adaugare anunturi. Pe mine ma interesa cum pot introduce acel cod de la google adsense (sau orice alt program asemanator) in paginile unui forum phpbb3, ce modificari trebuie sa fac, pentru ca nu am vazut sa fie vreo astfel de optiune in Admin Control Panel.

Ai spus la inceput ca nu esti incepator, dar din intrebarile tale nu dai senzatia asta.
PENTRU A INTRODUCE ADSENSE IN PHPBB3 TREBUIE SA INTRODUCI CODUL DE LA ADSENSE IN LOCATIA UNDE VREI SA APARA DUPA CUM URMEAZA :

Daca vrei sa apara inainte sau dupa orice topic editezi view_topic_body.tpl din template-ul pe care il folosesti sau daca vrei sa apra in index editezi index_body.tpl si tot asa.

TPL-urile sunt fisiere html fara tagurile de inceput, ceea ce cred ca-ti va fi usor din ce ai insirat aici despre cunostintele tale.

CE NU INTELEGI MAI MULT DE ATAT ?
Luna
Utilizator înregistrat

Mesaj de Luna »

Imi cer scuze, ma refeream la faptul ca nu sunt incepator pe net, insa cu modificat forumuri nu prea m-am ocupat, mai mult cu pagini simple html. In fine, si asta stiam deja, insa eu nu am pus intamplator acest topic aici, ci pentru ca am phpbb3, la acesta acele fisiere nemaiexistand.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

CE NU INTELEGI MAI MULT DE ATAT ?
Nu mai tipa la useri. Daca nu poti comunica la fel ca un om normal, taci.
etherfast.ro - Blog personal
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

Etherfast scrie:Nu mai tipa la useri. Daca nu poti comunica la fel ca un om normal, taci.
Ce te face sa crezi ca tip ? :lol:
Sunt in spatele unui monitor, presimti tu ca "ţip" ?
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

etherfast.ro - Blog personal
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”