Adsense
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Pai dai si tu acolo la Setup(Configurare Adsense), iti alegi Adsense pentru continut, pe urma Unitate de Anunturi-> iti alegi un format publicitar la care creezi o paleta pentru Adsense si mai ai si alte optiuni pe acolo. Apoi iti creezi un channel pentru acel format publicitar ca sa stii de unde iti vin banii, daca nu te intereseaza lasi asa si apoi iei codul scriptului si il pui unde vrei tu sa apara. Daca vrei sa apara in index pe forumul tau editezi din templates-tema dorita-fisierul index_body.tpl
-
- Utilizator înregistrat
Mda, imi cer scuze, m-am exprimat gresit. Stiu/stiam cum se foloseste google adsense pe site-uri html, sau scripturi care au o optiune de adaugare anunturi. Pe mine ma interesa cum pot introduce acel cod de la google adsense (sau orice alt program asemanator) in paginile unui forum phpbb3, ce modificari trebuie sa fac, pentru ca nu am vazut sa fie vreo astfel de optiune in Admin Control Panel.
-
- Fost coleg
Luna scrie:Mda, imi cer scuze, m-am exprimat gresit. Stiu/stiam cum se foloseste google adsense pe site-uri html, sau scripturi care au o optiune de adaugare anunturi. Pe mine ma interesa cum pot introduce acel cod de la google adsense (sau orice alt program asemanator) in paginile unui forum phpbb3, ce modificari trebuie sa fac, pentru ca nu am vazut sa fie vreo astfel de optiune in Admin Control Panel.
Ai spus la inceput ca nu esti incepator, dar din intrebarile tale nu dai senzatia asta.
PENTRU A INTRODUCE ADSENSE IN PHPBB3 TREBUIE SA INTRODUCI CODUL DE LA ADSENSE IN LOCATIA UNDE VREI SA APARA DUPA CUM URMEAZA :
Daca vrei sa apara inainte sau dupa orice topic editezi view_topic_body.tpl din template-ul pe care il folosesti sau daca vrei sa apra in index editezi index_body.tpl si tot asa.
TPL-urile sunt fisiere html fara tagurile de inceput, ceea ce cred ca-ti va fi usor din ce ai insirat aici despre cunostintele tale.
CE NU INTELEGI MAI MULT DE ATAT ?
- Etherfast
- Fost coleg
Nu mai tipa la useri. Daca nu poti comunica la fel ca un om normal, taci.CE NU INTELEGI MAI MULT DE ATAT ?
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
etherfast.ro - Blog personal