AnimeZup Portal
AnimeZup Portal
http://www.animezup.com
La acest portal lucrez de vreo cinci zile impreuna cu ceva prieteni. Nu este finalizat inca, adica tema default da... dar inca se mai produc schimbari si vrem sa punem mai multe teme.
Stiu... e doar un mkportal si un mybb instalat. Insa daca aveti si altceva de spsus... nu o ezitati.
La acest portal lucrez de vreo cinci zile impreuna cu ceva prieteni. Nu este finalizat inca, adica tema default da... dar inca se mai produc schimbari si vrem sa punem mai multe teme.
Stiu... e doar un mkportal si un mybb instalat. Insa daca aveti si altceva de spsus... nu o ezitati.
- Silvers
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
arata binishor ... totusi , integreaza forumul in mkportal si tema este prea batatoare la oki ... eu unul alegeam alt cms

Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
Silvers, a fost integrat in mkportal dar nu mi-a placut cum a iesit asa ca l-am lasat cum e.
casperel, presupun ca esti unul din cei pe care-i intereseaza mai mult design-ul decat continutul. Poate deaia nu-ti place tie nimic, oricum cred ca ai vrea sa ai si tu aceste statistici la un site al tau in cinci zile:
Nu ma deranjeaza faptul ca nu-ti place... dar cred ca poti spune ce te deranjeaza foarte la el. Oricum am spus ca design-ul nu ramane acela si daca ramane o sa punem mai multe teme tocmai pentru a putea alege utilizatorul ce ii place.
casperel, presupun ca esti unul din cei pe care-i intereseaza mai mult design-ul decat continutul. Poate deaia nu-ti place tie nimic, oricum cred ca ai vrea sa ai si tu aceste statistici la un site al tau in cinci zile:
Crede-ma, nu sunt prietenii mei si nici ai celorlalti baieti cu care lucrez. Poti sa te uiti pe forum si ai sa vezi ca se posteaza si deja avem minim 60 vizitatori unici pe zi. Ai rabdare sa promovam portalul pe cateva site-uri anime din Romnania pe unde mai cunoastem noi adminii si o sa fie si mai bine.Our members have made a total of 1,008 posts in 223 threads.
We currently have 72 members registered.
Nu ma deranjeaza faptul ca nu-ti place... dar cred ca poti spune ce te deranjeaza foarte la el. Oricum am spus ca design-ul nu ramane acela si daca ramane o sa punem mai multe teme tocmai pentru a putea alege utilizatorul ce ii place.