www.japonika.myforum.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- lsdcrew
- Utilizator înregistrat
- Versiune: -
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
30 40 de useri activi ... rezulta acea "suma" iti spun si eu bafta cu forumul.. de mutat baza de date nu ai cum, dar o poti lua de la capat daca nu iti permiti sa dai bani pe un domeniu sa faci pe site-uri cu hosting free gen lx.ro iar daca nu sti cum sa il instalezi [phpbb-ul] intri kb.php?mode=cat&cat=1 si pe asta de pe myforum sa pui un cod sa redirectioneze userii pe noul forum...

Forumul JAPONIKA este un forum fara mama si fara tata,orice membru isi poate lua foarte repede statutul de moderator si baneaza membri la greu,e jungla curata pe forumul Japonika
,si sa nu mai zic de topicurile pline de avatare si iconite,ce sa mai...arata ca la CIRC,mai bine i punea titul forumului "Mascarici" la designul care il are.....

- bilo182
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
intr-adevar am intrat in cateva posturi si sunt postate aiurea imagini, semnaturi gigantice.. e praf tandariHikary1 scrie:Forumul JAPONIKA este un forum fara mama si fara tata,orice membru isi poate lua foarte repede statutul de moderator si baneaza membri la greu,e jungla curata pe forumul Japonika,si sa nu mai zic de topicurile pline de avatare si iconite,ce sa mai...arata ca la CIRC,mai bine i punea titul forumului "Mascarici" la designul care il are.....
- MeLe
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
incearca sa pui si u imaginile de la subiecte mai mici si egale
| Blogul meu | Free Download | Jocuri Online |