Un nou forum "online"
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Un nou forum "online"
Gata, acum am si domeniu propriu (cu ajutorul cuiva de pe acest forum, ii multumesc foarte mult pe aceasta cale), mam decis sa incep sa promovez forumul meu, phpbb.ro fiind locul de unde incep promovarea site-ului.
Tema site-ului este Adobe Photoshop.Gasiti tutoriale, resurse, printre altele.Photoshop este practicat din ce in ce mai multa lume, si sper sa il populez cat mai rapid.Sunteti invitati pe forum, daca va poate ajuta cu ceva, tutoriale vor fi mult mi multe, cam intr-o saptmana vom avea inb jur de 200 numai romanesti...
Astept de al voi si critici si alte cele, iar daca voi credeti ca o sa am succes ceea ce sunt aproape sigur, va invit sa facem un schimb de bannere sau link-uri(preferabil)....
Link-ul este http://photoshopmania.info
Tema site-ului este Adobe Photoshop.Gasiti tutoriale, resurse, printre altele.Photoshop este practicat din ce in ce mai multa lume, si sper sa il populez cat mai rapid.Sunteti invitati pe forum, daca va poate ajuta cu ceva, tutoriale vor fi mult mi multe, cam intr-o saptmana vom avea inb jur de 200 numai romanesti...
Astept de al voi si critici si alte cele, iar daca voi credeti ca o sa am succes ceea ce sunt aproape sigur, va invit sa facem un schimb de bannere sau link-uri(preferabil)....
Link-ul este http://photoshopmania.info
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Promovarea forumului se face in categoria Forumuri
e frumos forumul (daca tot este vb de photoshop, creeaza un banner mai profesional;) )
Bafta cu el:);)

Bafta cu el:);)
Comunitatea What's Funny
- Silvers
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
dat banii degeaba pe domeniu ^^
joking , e cam foarte gol forumul , eu unul optez catre rophotoshop.com dar si ala e gol
joking , e cam foarte gol forumul , eu unul optez catre rophotoshop.com dar si ala e gol
Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
-
- Utilizator înregistrat
Nu am dat degeaba..am precizat ca voi face un site, un portal, inca nu stiu, din pacate nu prea am timp de el, ma voi apuca peste vreo luna....Silvers scrie:dat banii degeaba pe domeniu ^^
Cat despre rophotoshop.com, va fi un proiect mare, speram noi