Mi s-a sters forumul pe lycos

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Cheeter
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mi s-a sters forumul pe lycos

Mesaj de Cheeter »

Am avut un forum pe Lycos si a mers timp de 27 de zile. Nu le-am incalcat nici o regula si acum imi da
"Ci dispiace... ma il sito che stai cercando non ? pi? presente su Tripod (oppure c'? un errore nella digitazione dell'URL).

Ti porteremo automaticamente all'homepage di Lycos Tripod in 5 secondi. "

Ce sa fac? Ar trebui sa reinstalez forumul la alt host? Pe care ar trebui sa-l aleg? Cat este un domeniu.ro?
10x people si scuze pt intrbariele tampite :oops:
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Mi s-a sters forumul pe lycos

Mesaj de dorin »

Cheeter scrie:
Ce sa fac? Ar trebui sa reinstalez forumul la alt host? Pe care ar trebui sa-l aleg? Cat este un domeniu.ro?
10x people si scuze pt intrbariele tampite :oops:
De ce nu incerci pentru teste un host free in .ro si abia apoi sa-ti cumperi domeniu.

Exemple: as.ro, dap.ro
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

de ce l-ai instalat pe tripod in limba italiana ? macar trebuia sa ne traduci mesajul din italiana daca tot te pricepi ! nu cred ca au sters ei forumul/l-au inchis fara motiv (daca intradevar ei au facut asta desi sincer ma indoiesc) !

am dat ceva sfaturi aici: viewtopic.php?p=4418#4418
Cheeter
Utilizator înregistrat

K

Mesaj de Cheeter »

Are vreo legatura daca l-am instalat pe lycos.it si nu .co.uk, daca limba vorbita pe forum este romana? Eu nu am umblat la forum,cred ca l-au dezactivat ei.
Eu daca inchiriez un domeniu .ro..trebuie sa am si un server sa-l gazduiesc nu? Se poate gasi asa ceva? nu la prietenii mei sau la mine acasa? undeva pe alte servere care "presteaza servicii" :) ?
Va multumesc ca-mi raspundeti la intrebari :oops:
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut! :)

1) Evita sa postezi peste tot aceeasi intrebare!

2) -Ca sa inregistrezi un domeniu este de la 7 Euro in sus
-Pentru hosting cu php, sql, cgi este mai mult decat un pachet de baza care nu contine aceste servicii, deci iti trebuie minim un pachet standard la care ai in jur de 100 Mb de spatiu, 5 casute de e-mail, Bandwith fara limita, statistici etc si care incepe la 78 de Euro
3) Nu cred ca este locul potrivit pentru a discuta despre asta! O sa ne certe moderatorii :x

c'ya :mrgreen:
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat

Re: K

Mesaj de bogdan »

Cheeter scrie:Are vreo legatura daca l-am instalat pe lycos.it si nu .co.uk, daca limba vorbita pe forum este romana? Eu nu am umblat la forum,cred ca l-au dezactivat ei.
e de ajuns sa precizezi intr-un singur loc problema ta si nu peste tot in forum !

nu ti-au sters ei forumul ! nu fac asa ceva ! ti-ai verificat contul cu FTP ? nu mai ai nimic acolo ?

nu are importanta daca instalezi forumul pe lycos.it sau pe lycos.co.uk ! doar daca preferi ca mesajele de administrare a contului sa fie in italiana sau engleza ! eu am crezut ca stii italiana din moment ce ti-ai facut cont la lycos.it si apoi nu stii ce inseamna mesajele de iti apar ! trebuia sa te gandesti de 2x inainte de a-ti face un cont pe un server !

daca vrei o oferta de gazduire free iti mai recomand inca o data sa citesti si subiectul Servere unde se poate instala forumul phpBB !

daca vrei ceva platit sunt destule oferte: si de la cei ce ne-au oferit spatiu aici (vezi banner-ul), de la Connex, chiar as.ro (fara banner-e) samd ! e de ajuns sa folosesti google.com: click aici :idea:
Cheeter
Utilizator înregistrat

Am reusit..

Mesaj de Cheeter »

Mi-am reinstalat forumul pe co.uk..si acum merge perfect, fara buguri si am facut aceleasi chestii ca pe .it ???? pana acum totul merge bine si sunt f. multmit. 10xpt informatiile asupra preturilor si restul...
neuron
Utilizator înregistrat

Mesaj de neuron »

Cheeter -> Cel maiprobabil este ca iai introdus un script care omoara frameurile :)
Cheeter
Utilizator înregistrat

nope

Mesaj de Cheeter »

Nope...dar oricum nu mai onteaza pt ca am facut altul pe lycos.co.uk si te 2 luni (cred) merge perfect :)
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”