Salut.
Sa incepem cu inceputul:eu vreau sa-mi creez un site la 3x.ro dar nu am reusit sa postez forumul. L-am copiat dar nu a mers instalul. Adica a mers prima foaie iar dupa aceea mi-a dat o eroare : phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Am incerca si la as.ro dar tot aceeasi problema.
V-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta in instalarea Forumului!
Imi puteti spune cum sa fac exact. pentru ca am citit cum se face instalarea si tot n-am reusit. V-as ruga daca se poate sa-mi faceti schema cu userul:ady365 si parola o stabilesc eu!
Va multumesc anticipat!
Am o problema de instalare
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
asa cum ti-a raspuns si dorin, in articolul Instalarea forumului pe serverul as.ro pentru utilizatorul popescu inlocuieste numele popescu cu numele contului tau (ady365) si trebuie sa mearga ! in articol am explicat pas cu pas cum trebuie sa procedezi !
PS. ady365, nu trebuie sa intrebi prin tot forumul cum faci instalarea ... e de ajuns intr-un singur loc ca noi oricum citim toate mesajele !
PS. ady365, nu trebuie sa intrebi prin tot forumul cum faci instalarea ... e de ajuns intr-un singur loc ca noi oricum citim toate mesajele !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
da baza de date este creata automat.
La 3x, te loghezi intri in sectiunea de membri, si activez suportul mysql, daca nu este deja. Dupa care ai o baza de date ce poate numele tau de utilizator la 3x, de acolo totul e frumos, numai ca nu poti intra in panoul administratorului decat cu un browser gen netscape sau mozilla
La 3x, te loghezi intri in sectiunea de membri, si activez suportul mysql, daca nu este deja. Dupa care ai o baza de date ce poate numele tau de utilizator la 3x, de acolo totul e frumos, numai ca nu poti intra in panoul administratorului decat cu un browser gen netscape sau mozilla
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
GoSu, discuţiile despre mysql la : phpRomania