www.doizece.ro/forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Vivi
Utilizator înregistrat

www.doizece.ro/forum

Mesaj de Vivi »

Salut,

Daca tot am ajuns pe forumul acesta cautand solutii, hai sa postez si eu ce am facut cu phpBB-ul. :-)

Nu e cine stie ce... dar va puteti da cu parerea: www.doizece.ro/forum
Este un forum integrat cu site-ul, utilizatorul inscris in site este automat inscris si in forum, iar cand face login in site face login si in phpBB.

Aceleasi modificari le-am folosit si la www.didactic.ro/forum
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Cred ca ai folosit o platforma nuke, usor modificata ?
Vivi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Vivi »

dorin scrie:Cred ca ai folosit o platforma nuke, usor modificata ?
huh?
nu stiu despre ce vorbesti.
sistemul de login al lui doizece este facut de noi, iar phpbb-ul integrat era un phpbb curat.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

ok, ok, am intrebat doar :)
neuron
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Mesaj de neuron »

Sugestie - schimba celpicurile alea din gri in galben !
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5

Mesaj de danielt »

Integrarea formularului de autentificare a site-ului cu cel al forumului este un lucru excelent. Dacă poţi oferi câteva sugestii în acest sens ar fi minunat :-)
ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

nota 10 pentru cei de la doizece :) , ati facut o treaba excelenta cu combinarea site-ului cu forumul.

Daca nu ma insel ati modificat template-ul de la phpbb si ati adaugat paritle din site , nu ?? .. pai daca tot ati facut asta haideti ca nu era greu sa faceti niste butoane pe tema site-ului .. si in romaneste ca am vazut ca tot site-ul e in ro ... si normal sa adaugati si limba romana, sau daca o aveti deja sa o puneti sa apara si pt guest.

Oricum ati facut o treaba buna :wink:

see ya
Vivi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Vivi »

danielt scrie:Integrarea formularului de autentificare a site-ului cu cel al forumului este un lucru excelent. Dacă poţi oferi câteva sugestii în acest sens ar fi minunat :-)
Am modificat template-ul de la phpbb si ati adaugat paritle din site, ovisopa nu se inseala. :-)
1. la inscriere, utilizatorul este inscris si in baza de date a phpbb-ului, ca sa figureze acolo.
2. La sfarsitul lui common.php am pus si functiile noastre care verifica daca un utilizator e logat sau nu (si in urma carora apare si o variabila booleana $logged care este evident ce face).
3. Link-ul catre forum (din site) duce la login.php, care nu mai afiseaza nici un fel de formular, ci verifica starea variabilei $logged, si daca == true face ceea ce facea phpbb-ul cand login-ul era facut cu succes. (ma rog, in mare).
4. functia de logout din site sterge si cookie-urile puse pe phpbb.

Dezavantaje: daca intri in forum direct, desi esti logat in site, nu figurezi ca logat si in forum. Intrarea trebuie sa se faca doar prin link-ul catre forum din site.

Cat despre varianta in romaneste... am incercat sa o pun dar din pacate toate traducerile sunt mai mari. Invariabil. Si atunci dupa ce ce acum phpbb-ul e inghesuit ca vai de el, incepea sa dea pe dinafara si sa se latzeasca mai mult decat are voie. :-)

Iar butoane customizate... la ce bun? De ce sa inlocuiesc ceva care e deja bun?
ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

Vivi scrie:Iar butoane customizate... la ce bun? De ce sa inlocuiesc ceva care e deja bun?
pai nu prea seamana culorile butoanelor cu site-ul .. poate icon-ul din interiorul butonului (ex. new topic, No new posts, No new ....) sa fie cu nuanta de galben de la site ... sau nu stiu da sa fie ceva asemanator cu culorile de la site.

see ya
Vivi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Vivi »

ovisopa scrie:pai nu prea seamana culorile butoanelor cu site-ul .. poate icon-ul din interiorul butonului (ex. new topic, No new posts, No new ....) sa fie cu nuanta de galben de la site ... sau nu stiu da sa fie ceva asemanator cu culorile de la site.
Eu nu cred ca identitatea site-ului trebuie dusa la extrem.
Culoarea dominanta a forumului este gri, care se regaseste si in layout-ul doizece... si inca din plin. Ca icon-urile au border albastru... mi se pare infim si aproape neobservabil, plus ca este o culoare care se potriveste cu galbenul site-ului.
Iar portocaliul de la NewTopic este pe undeva pe langa galben si e ok.

Putem sa ne oprim aici cu discutia asta de integrare grafica, mie mi se pare ca acum se pupa excelent si nu il voi schimba.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”