Phpbb Extra By Aliniuz ?
- Perfu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Phpbb Extra By Aliniuz ?
Chiar credeti ca acest premodat forum este creatia personala a lui Aliniuz ? hai sa dau si cateva argumente plauzibile , daca era creatia lui nu tre sa fie in limba romana ? sau este furat de pe net acest forum si bagat ca reclama pt publicitate , daca iar inchide topicul inseamna ca este de tot rasul
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Perfu
- Utilizator înregistrat
adica , ce vrei sa zici octavian ? esti si tu un pusti dornic de afirmare pe aicea , nu imi permit eu sa iti zic ceva acuma ca nu imi sta in caracter asa ca vezi-ti de treaba ta octaviane ca nu ai nimika de castigat daca postezi pe aiceaoctaviansan scrie:Da, se pare ca nici Aliniuz nu te-a ajutat cu ceva si acum ii zici ca nu stie sa faca un forum. Si, da, eu cred ca el l-a facut impreuna cu Flowers si MJR .

- Aliniuz
- Fost coleg
Mai Lazarus ...
Limba default pentru orice forum si aplicatie adiacenta (aici ma refer la MODuri) este cea engleza. Ca sa traduci din engleza in romana sau intr-o alta limba de genul, iti trebuie timp si rabdare. Scriptul phpBB Extra l-am facut din timpul meu liber, pentru a va ajuta pe voi, cei care nu stiti sa creati MODuri sau sunteti comozi, sa va creati un forum mai cu mot decat phpBB2-urile clasice. Dupa ce l-am finalizat, n-am mai avut timpul necesar sa-l mai traduc si in romana. Am avut testari nationale anul asta, sa stii, iar asta presupune studiu.
Observi ca ti-am raspuns la intrebari cu destul calm, desi meritai contra. Aici intervine gindirea. Iar la cei 23 de ani pe care pretinzi ca-i ai, ar trebui sa gandesti mult mai profund si matur decat un pusti de 15 ani, precum mine.
Limba default pentru orice forum si aplicatie adiacenta (aici ma refer la MODuri) este cea engleza. Ca sa traduci din engleza in romana sau intr-o alta limba de genul, iti trebuie timp si rabdare. Scriptul phpBB Extra l-am facut din timpul meu liber, pentru a va ajuta pe voi, cei care nu stiti sa creati MODuri sau sunteti comozi, sa va creati un forum mai cu mot decat phpBB2-urile clasice. Dupa ce l-am finalizat, n-am mai avut timpul necesar sa-l mai traduc si in romana. Am avut testari nationale anul asta, sa stii, iar asta presupune studiu.
Observi ca ti-am raspuns la intrebari cu destul calm, desi meritai contra. Aici intervine gindirea. Iar la cei 23 de ani pe care pretinzi ca-i ai, ar trebui sa gandesti mult mai profund si matur decat un pusti de 15 ani, precum mine.
- Perfu
- Utilizator înregistrat
Aliniuz scrie:Mai Lazarus ...
ok sa te credem ? ok deci ce rost are varsta ? imi pare bine ca ai raspuns frumos si fara amenintarile pe care mi le ai adus pe mess , intradevar ai gandit bine cand ai scris ce ai scris mai sus si asadar o sa te rog sa inchizi acest topic si pe viitor sa traduci pt noi phpbb extra sa vedem daca intradevar este realizat de tine

- Aliniuz
- Fost coleg
Mai bine foloseai singularul in intrebarea ta. Se pare ca "naivii" ceilalti ma cred.
Te-as ruga sa-mi aduci la cunostinta amenintarile (in context sunt avertizari, sa stii de acum incolo) aduse pe YM, exceptind inchiderea topicului prin care cereai support.
Te-as ruga sa-mi aduci la cunostinta amenintarile (in context sunt avertizari, sa stii de acum incolo) aduse pe YM, exceptind inchiderea topicului prin care cereai support.
-
- Fost coleg
Nu o sa traduca doar ca sa-ti demonstreze ca e realizat de catre el.
Adu tu argumente cum ca nu ar fi fost facut de el, arata locul de unde la copiat si nu te mai plange si face afirmatii aiurea.
Este cu siguranta facut de el.
Tu acuma de ce esti suparat ? Ca nu sti sa instalezi o MODificare si ca phpBB Extra nu este in lb. romana ? Punete si traducel tu pe tot si demonstreaza ca nu esti chiar asa de slab si lenes.
Nu cu mult timp cereai ajutor la instalarea MODificarilor iar acuma nu esti sigur ca phpBB Extra este facut de catre Aliniuz. Nu aveai cum sa ajungi la concluzia aceasta in asa scurt timp decat prin invidie.
Adu tu argumente cum ca nu ar fi fost facut de el, arata locul de unde la copiat si nu te mai plange si face afirmatii aiurea.
Este cu siguranta facut de el.
Tu acuma de ce esti suparat ? Ca nu sti sa instalezi o MODificare si ca phpBB Extra nu este in lb. romana ? Punete si traducel tu pe tot si demonstreaza ca nu esti chiar asa de slab si lenes.
Nu cu mult timp cereai ajutor la instalarea MODificarilor iar acuma nu esti sigur ca phpBB Extra este facut de catre Aliniuz. Nu aveai cum sa ajungi la concluzia aceasta in asa scurt timp decat prin invidie.
- Perfu
- Utilizator înregistrat
shara in locul tau taceam ca filozofia ta lasa mult de dorit , nu am nimika personal cu tine dar cam vb aiurea te ai vazut cu stele de colaborator si ti au zburat impresiile de gigolo sau care este faza ? daca nu stii despre ce este vb mai bine ramai pe pozitii numai abera si tu degeaba ca nu te suporta nimenea , in legatura cu aliniuz maestrul furturilor de pe net o sa iti recomand o buna plimbare pe forumuri de afara sa vezi pe afara cum e viata , nu imi dai tu mie dictionare , etc , si cu asta basta , hai ciao