Phpbb Extra By Aliniuz ?
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Si tu de dragul cui postezi ?
Iti repet, nu mai face atac la persoana si posturi aiurea (spam).
Probabil, adica sigur, o sa te suspendeze un administrator cand va vedea posturile tale fara noima.
Fiecare utilizator are dreptul sa posteze, da, dar exista si un regulament facut pentru cei ca tine. Incearca sa-l citesti si sa-ti revizuiesti posturile pe viitor.
Rog un moderator/administrator sa inchida acest topic pentru ca se aduc acuzatii nefondate si prezinta grave incalcari ale regulamentului.
Cand va face rost de dovezi ca sa-si sustina principiile sa va dea un mesaj privat, oricaruia dintre voi, ca sa-si continue ideeile.
Probabil, adica sigur, o sa te suspendeze un administrator cand va vedea posturile tale fara noima.
Fiecare utilizator are dreptul sa posteze, da, dar exista si un regulament facut pentru cei ca tine. Incearca sa-l citesti si sa-ti revizuiesti posturile pe viitor.
Rog un moderator/administrator sa inchida acest topic pentru ca se aduc acuzatii nefondate si prezinta grave incalcari ale regulamentului.
Cand va face rost de dovezi ca sa-si sustina principiile sa va dea un mesaj privat, oricaruia dintre voi, ca sa-si continue ideeile.
Ultima oară modificat 27-Iul-2007, 22:40:20 de către Shara, modificat 1 dată în total.
- Perfu
- Utilizator înregistrat
taci mah dreq din gura ca puti de mori , dute si te spala si dupa aia te invit la o discutie interesantaShara scrie:Si tu de dragul cui postezi ?
-
- Versiune: 2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
perfu scrie:tu esti un copiator iritant si tzaran care isi cauta anturaj cu japca aia esti , un mare pamfetar
Imi pare bine ca ai aceasta parere despre mine

In speranta de a te redresa pe calea cea buna, te rog sa iti faci o programare la un psiholog

- Perfu
- Utilizator înregistrat
Din posturile tale inteleg ca esti foarte grav tulburat. Poti preveni din timp eventuale manifestari negative ce pot denatura din aceasta stare de spirit.
Vorbind la modul cel mai serios, fara nici un fel de gluma, am o prietena, medic psihiatrul la spitalul 9. Deasemenea este si medic psiholoc. Numele ei este G. Alina si are 29 de ani. Daca doresti iti dau numarul ei de telefon ca sa iei legatura cu ea si sa faci sedinte pe gratis. AM sa vb eu cu ea si am sa-i explic problema.
La revedere !
Shara cumva lucrezi pe la spitalul 9 si ma inviti pe acolo , esti cumva vreu lachios din ala de 2 lei care o arde aiurea pe net , veziti de treaba ta man
Vorbind la modul cel mai serios, fara nici un fel de gluma, am o prietena, medic psihiatrul la spitalul 9. Deasemenea este si medic psiholoc. Numele ei este G. Alina si are 29 de ani. Daca doresti iti dau numarul ei de telefon ca sa iei legatura cu ea si sa faci sedinte pe gratis. AM sa vb eu cu ea si am sa-i explic problema.
La revedere !
Shara cumva lucrezi pe la spitalul 9 si ma inviti pe acolo , esti cumva vreu lachios din ala de 2 lei care o arde aiurea pe net , veziti de treaba ta man

- octaviansan
- Utilizator înregistrat