.. dezinstalez (uninstall) EasyMOD

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
teror
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

.. dezinstalez (uninstall) EasyMOD

Mesaj de teror »

am patit o faza nasoala cu EasyMOD,

installu a fost super, fara nici o problema, kiar mai usor decat m-as fi asteptat... dar dupa instalare, in ACP , imi cerea parola si zicea ca nu e buna (ceea ce e imposibil ca am pus seria de buletin, care o stiu pe de rost si noaptea-n somn , si e parola universala - acum sariti si aflati seria :) )

deci totul e ok( :?: ), doar ca zicea ca nu e buna parola... dar parola o stiam.

apoi am sters toate fisierele modului, si am incercat sa-l instalez din nou, doar k de data asta imi zice ca deja o mai fost instalat, si ca se opreste din instalare.

acum intrebarile :

1) cum pot DEZINSTALA EasyMOD (ce si de unde trebuie sa sterg)
2) daca o sa imi ziceti sa ma duc la area51.phpbb... etc sa ii intreb pe aia.. degeaba.. ca am intrebat si de 2 sapt nici un amarat de raspuns..
3) cum pot reinstala tot forumul, dar fara diacritice ? si vreau sa imi ramana topicurile si tot ce am acum in el cu reply-urile si userii si totot ce este acum in forum.
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Re: .. dezinstalez (uninstall) EasyMOD

Mesaj de danielt »

teror scrie:3) cum pot reinstala tot forumul, dar fara diacritice ? si vreau sa imi ramana topicurile si tot ce am acum in el cu reply-urile si userii si totot ce este acum in forum.
Este suficient să ştergi toate fişierele şi să copiezi un forum nou. Din forumul vechi păstrează doar fişierul config.php.

Fişierul de limbă fără diacritice poate fi downloadat de aici: dload.php?action=file&file_id=29
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Există pe undeva şi un uninstaller... o să caut şi o să editez acest mesaj.
teror
Utilizator înregistrat

Mesaj de teror »

multumesc de raspuns... sunteti foarte promti :) ceilalti parca au uitat de forumurile lor :) (aia de la phpbb.com)

astept reply-ul cu uninstaller :)

si apoi o sa vad ce fac... daca nu merge nici ala, atunci pun din nou forumul.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”