A venit primavara. E la moda curatenia de primavara si de aici mi-a venit ideea.
Vreau sa dezactivez anumiti utilizatori, pe baza catorva criterii si respectivii sa primeasca un e-mail cu link de reactivare.
Ce parere aveti? este fezabila, utila propunerea?
[IDEE] Mass-email bazat pe criterii si sabloane
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Cum sa-i dezactivezi ? La fel ca atunci cand un utilizator este inregistrat dar nu si-a activat contul ?
Care ar fi utilitatea, poate mai repede cei inactivi ar trebui stersi si nu dezactivati.
Daca ar exista o facilitate sa stii ca din cei dezactivati un numar anumit au ales sa se reactiveze poate ar fi o idee de utilitate, dar in rest nu vad rostul...
Care ar fi utilitatea, poate mai repede cei inactivi ar trebui stersi si nu dezactivati.
Daca ar exista o facilitate sa stii ca din cei dezactivati un numar anumit au ales sa se reactiveze poate ar fi o idee de utilitate, dar in rest nu vad rostul...
- delphinas
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Exact. Sau ca atunci cand isi schimba adresa de e-mail.
Asta in conditiile in care, pentru inregistrare este necesara activarea contului.
Vreau sa-i pot dezactiva in functie de niste conditii, sa le trimit e-mail de reactivare, sa le acord o perioada rezonabila pentru reactivarea contului, dupa care pe cei care nu s-au reactivat sa-i sterg.
Asta in conditiile in care, pentru inregistrare este necesara activarea contului.
Vreau sa-i pot dezactiva in functie de niste conditii, sa le trimit e-mail de reactivare, sa le acord o perioada rezonabila pentru reactivarea contului, dupa care pe cei care nu s-au reactivat sa-i sterg.
- delphinas
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
Tks Evi. Asta e deja functionala.
Eu am preluat un forum care n-avea nici cea mai mica urma de validare a e-mailului. Asa ca am, din aproape 700 inregistrati, 600 preluati si care nu stiu cat de valida au adresa de e-mail.
Si vreau sa-i fortez, pe cei interesati sa-si actualizeze adresa de e-mail, iar cei care nu mai sunt interesati sa-i radiez.
Sa fac manual chestia asta .... m-ar distruge
. Eu oricum o sa fac o procedura pentru asta. Dar daca e cineva interesat sa o dezvolte intr-un addon, pentru sectiunea de administrare, ii pun la dispozitie ce voi avea.
Eu am preluat un forum care n-avea nici cea mai mica urma de validare a e-mailului. Asa ca am, din aproape 700 inregistrati, 600 preluati si care nu stiu cat de valida au adresa de e-mail.
Si vreau sa-i fortez, pe cei interesati sa-si actualizeze adresa de e-mail, iar cei care nu mai sunt interesati sa-i radiez.
Sa fac manual chestia asta .... m-ar distruge

-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: [IDEE] Mass-email bazat pe criterii si sabloane
This is the language of which country? I don't know, but thank you for sharing, I wish you good luck!
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
What you talking about?jkjkgolf scrie:This is the language of which country? I don't know, but thank you for sharing, I wish you good luck!

phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
E un spammer.