Nu pot pune avatar

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Daca eu am tendinta de a va ajuta de ce credeti ca fac misto de voi ? Daca era sa fac misto de voi nu va mai ajutam.

Eram pur si simplu curios de ce nu mergea.

@perfu : stai linistit, nu te-am amenintat ca te banez EU PERSONAL, ci un administrator cand o sa intre o sa te baneze temporar/permanent (ramane la deciziile staffului administrativ). Lasa deoparte "ghimbluşucrile" de "stârneală" ca nu-si au rostul deloc. Si apropo domnisorule/domnule, arata si tu niste posturi daca tot zici ca va iau la misto. Incearca sa nu mai aduci acuzatii nefondate.
Perfu
Utilizator înregistrat

Mesaj de Perfu »

acuzatii nefondate nu isi au rostul crede-ma , pai hai sa iti aduc si cateva argumente dar asta intrun serial urmator asta ca sa nu fiu considerat off topic , crede-ma shara nu am nimika personal cu tine dar tu prea iei lumea la misto , o sa iti fac eu o arhiva cu posturile in care faci misto de lume si o sa iti dau un pm !
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

Perfule lasa aburalea deoparte si adu dovezi.
La fel ai zis si despre phpBB Extra, un forum preMODat realizat de catre Aliniuz ca nu la facut el, insa la fel ca si aici nu ai adus nici o dovada ca sa iti susti acuzatiile.
Faci SPAM aiurea.
Un singur lucru iti recomand :
:arrow: Profil nume de utilizator : Shara
Toate mesajele scrise de catre Shara

:arrow: Profil nume de utilizator : Sharakuza
Toate mesajele scrie de catre Sharakuza

Citeste te rog toate mesajele scrise de mine pe acest forum si incearca sa lasi impresiile deoparte, poate vei apuca sa inveti cate ceva daca stai sa citesti tot. Si daca ti se parea ca "prea iau lumea la misto" de ce esti singurul care face aceasta afirmatie dupa mai bine de 1024 de posturi ?

PS : Recomandarea mea de pe mesageria privata ramane in continuare valabila !
Perfu
Utilizator înregistrat

Mesaj de Perfu »

bine eu fac spam , dar tu ce mai faci ? ca toti amicii mei pe care "iai indrumat tu " nu au gasit nici o rezolvare asa ca de aia iti faceam o simpla sugestie ti am zis sa nu te superi degeaba pe mine dar mai trebuie sa mai suporti si niste critici , asta a fost tot si stai calm ca nu am de ce sa imi fac un control ca ma cred bun decat un psiholog ;) , am reusit prin viata sa dau si de astfel de obstacole
Shara
Fost coleg

Mesaj de Shara »

Ti-am lasat un mesaj privat cu unele notificari prin care sper sa intelegi anumite chestiuni si sa si citesti regulamentul acestui forum.

In caz de ai o problema in privinta suportului pe care il ofer / in privinta mesajelor ce le postez pe acest forum sau a orice altceva ce te deranjeaza anunta unul dintre moderatorii sau administratorii acestui forum in privinta aceasta pentru a se lua eventuale masuri. Astefl eviti discutiile personale si eventuale discutii incendiare (e.g. vezi regulamentul forumului ca sa intelegi la ce m-am referit Deasemenea este valabil pentru toti utilizatorii in privinta oricarui utilizator al acestui forum.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Topic inchis.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”