lx e in viata?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
lx e in viata?
lx mai functioneaza?ca miam facut o pagina dar nu intra in ea deoarece imi da eroare...
- VapDesigns
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
- Utilizator înregistrat
Panarama sau nu, este una dintre cele mai bune solutii de gazduire gratuita din Romania. Si eu l-am folosit aproape doua luni pentru forumul meu, la inceput, si mergea acceptabil. Dar functia mail() incepuse sa mearga prost de tot, ajungeau mesajele in bulk/junk sau nu ajungeau deloc, in cazul hotmail-ului, iar daca erau trimise ajungeau cu foarte mare intarziere, 30-60 de minute, chiar mai mult. Pentru cine nu isi permite o solutie de gazduire platita sau pur si simplu este la inceput in lumea web-ului, LX este o alternativa absolut valida.

-
- Utilizator înregistrat
alta e problema cu lx. de mers merge... poate nu sunteti pusi in tema "LX - UPC". Eu nu pot accesa nicio pagina gazduita pe lx pentru ca am downloadul pe UPC (upload prin RDS
LE: Si asta de 2 ani. Daca sunteti abonat la vreo retea de cartier sau vreo firma de cartier, verificati daca n-a achizitinat-o UPC
LE: Si asta de 2 ani. Daca sunteti abonat la vreo retea de cartier sau vreo firma de cartier, verificati daca n-a achizitinat-o UPC