Instalare completa

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
on1x1
Utilizator înregistrat

Instalare completa

Mesaj de on1x1 »

Haideti sa facem o instalare model, cu ultimele programe, cu linkuri, tot:de la configurare, la web hosting, sa nu mai umblam pe mii de subiecte de topic. De exemplu eu nu stiu absolut nimik.Nu ar fi bine asa? :?:
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

Am scris un articol complet la: viewtopic.php?t=163 :-)

Sigur aceasta prezentare nu rezolva toate probleme posibile, dar in mare parte ofera un raspuns la problemele de baza ce apar la instalare :-)
on1x1
Utilizator înregistrat

Rugaminte

Mesaj de on1x1 »

Va rog frumos daca s-ar putea sa imi instalati dumneavoastra forumul pe un site. Acest forum este dedicat scolii mele, 81.Si as vrea sa avem si noi ceva actiune.Ce ziceti?(va dau useru si parola)S-ar putea?
danielt

Mesaj de danielt »

Trimite-mi informatiile pe email ;-)
danielt

Mesaj de danielt »

Am primit informatiile si contul pe 3x.ro este creat -> http://scoala81.3x.ro , doresti ca forumul sa fie instalat intr-un director separat numit forum - de exemplu - sau direct in scoala81.3x.ro?

Sau, daca ai alte preferinte spune-le :-)
on1x1
Utilizator înregistrat

Esti coool

Mesaj de on1x1 »

Esti cea mai de treaba persoana posibila. Nu lasa-l direct ca pagina de start.Auzi sa-mi zici si mie parola si fa si tu un user(de cel mai mare nivel:admin sau unu mai jos)cu numele ^oniX Si parola ...mi-o zici tu
danielt

Mesaj de danielt »

Pentru a permite doar utilizatorilor inregistrati sa creeze un nou topic sau sa scrie un nou mesaj deschide Panoul Administratorului -> Administrare forumuri -> Permisiuni -> selecteaza fiecare forum in parte si la rubricile: Scrie, Raspunde, Modifica Sterge trece Inreg (de la inregistrati).

Pentru fiecare forum nou creat trebuie sa setezi aceste optiuni, altfel oricine iti poate scrie in forum aparand ca utilizator: Vizitator :-)
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”