Repartizare fisiere
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
- Fost coleg
Singura problema la pachetul postat este ca e FARA DIACRITICE.
Era mult mai usor o trecere de la diacritice la fara, insa asa e bataie grava de cap. Nu stiu daca sti, dar se va promova pe phpbb.com doar varianta cu diacricite, cea fara fiind disponibila doar aici.
LE: Revenind la pachetul tau. Sunt cateva mici modificari ce trebuiesc facute.
Pachetul fiind in varianta fara diacritice, nu ar trebui sa aiba aceeasi denumire ca cel initial. Redenumeste-l in ro_no_diacritics
In language/ro_no_diacritics/iso.txt (3 randuri) tu ai asa :
Tinand cont ca este o varianta fara diacritice, ar trebui sa arate asa:
language/ro_no_diacritics/common.php in linia 37
inlocuieste cu:
Asta este uitata de la mine.
Era mult mai usor o trecere de la diacritice la fara, insa asa e bataie grava de cap. Nu stiu daca sti, dar se va promova pe phpbb.com doar varianta cu diacricite, cea fara fiind disponibila doar aici.
LE: Revenind la pachetul tau. Sunt cateva mici modificari ce trebuiesc facute.
Pachetul fiind in varianta fara diacritice, nu ar trebui sa aiba aceeasi denumire ca cel initial. Redenumeste-l in ro_no_diacritics
In language/ro_no_diacritics/iso.txt (3 randuri) tu ai asa :
Cod: Selectaţi tot
Romanian [ro]
Romanian [ro]
phpBB Group
Romanian Without Diacritics[ro]
Romana Fara Diacritice [ro]
phpBB Group
'TRANSLATION_INFO' => '',
'TRANSLATION_INFO' => 'Varianta in limba romana : <a href="http://www.phpbb.ro">phpBB Romania</a>',
Ultima oară modificat 02-Aug-2007, 08:40:31 de către Shara, modificat 1 dată în total.
Stiu. Eu il folosesc pe cel fara diacritice, pt. ca nu toata lumea are pe sistem ce e necesar pentru a vedea diacriticele. Asa ca prefer sa nu-mi urle lumea in cap: "dar de ce vad patratele?".Shara scrie:Singura problema la pachetul postat este ca e FARA DIACRITICE.
Asta n-am stiut.Era mult mai usor o trecere de la diacritice la fara, insa asa e bataie grava de cap. Nu stiu daca sti, dar se va promova pe phpbb.com doar varianta cu diacricite, cea fara fiind disponibila doar aici.
O observatie corecta. Asa era intial, insa personal am considerat ca are sens doar daca pun la dispozitie utilizatorilor forumului meu ambele pachete. Daca era un singur pachet, atunci mi s-a parut normal sa scrie doar 'Romana'. Si n-am modificat inapoi cand am creat arhiva.In language/ro_no_diacritics/iso.txt (3 randuri) tu ai asa :Tinand cont ca este o varianta fara diacritice, ar trebui sa arate asa:Cod: Selectaţi tot
Romanian [ro] Romanian [ro] phpBB Group
Romanian Without Diacritics[ro] Romana Fara Diacritice [ro] phpBB Group
Roger, roger.language/ro_no_diacritics/common.php in linia 37inlocuieste cu:Cod: Selectaţi tot
'TRANSLATION_INFO' => '',
Asta este uitata de la mine.Cod: Selectaţi tot
'TRANSLATION_INFO' => 'Varianta in limba romana : <a href="http://www.phpbb.ro">phpBB Romania</a>',
-
- Fost coleg
Trebuie sa intelegi ca nu e pachetul meu. Eu l-am finisat, insa daca citesti primul post din acest topic ai sa vezi cine a tradus majoritatea fisierelor.cilu scrie:Cum se scrie corect: "dute" sau "du-te"? Eu stiu ca prima varianta e corecta, cum e si in pachetul de la Shara. Aici pe forum scrie "du-te".
Corect este du-te.
In primul rand, salut la toata lumea.cilu scrie:Am updatat pachetul de romana de la Shara, fara diacritice, pentru RC4.
Poate fi descarcat de aici: romana fara diacritice.
In al doilea rand, mie imi da niste erori acest pachet de limba Romana.
Fiind incepator in astfel de lucruri, va cer ajutorul. Iata erorile:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4181: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/ro/viewforum.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/ro/viewforum.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4184: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/ro/viewforum.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4185: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/ro/viewforum.php:1)
Ce se poate face ??