Nu imi apare head si foot !

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
bco06
Utilizator înregistrat

Nu imi apare head si foot !

Mesaj de bco06 »

Dau la PA -> Configurare generala , si nu exista header si footer , dupa cum se vede si in imaginea de mai jos .

Imagine
davidelu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de davidelu »

Ca sa iti apara trebuie sa instalezi modul asta: [2.0.22] Header and Footer Simple Edit
NetraKID
Utilizator înregistrat

Optiune

Mesaj de NetraKID »

Incerca sa instalezi modul <a href="viewtopic.php?t=8037">Header & Footer Simple Edit</a>
bco06
Utilizator înregistrat

Re: Optiune

Mesaj de bco06 »

Da multumesc , dar spuneti-mi si cum fac . :( ca nu ma descurc :(
addYTzu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de addYTzu »

bco06
Utilizator înregistrat

Mesaj de bco06 »

Am incercat din pacate nu am reusit , daca vrea cineva sa ma ajute si pe mine , mai explicativ , sa imi explice pas cu pas ma gaseste la id-ul bco06 . Pana atunci mai rabd . :( :( :(
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da

Mesaj de lsdcrew »

dacă nu reuşeşti să îl instalezi, codurile care vroiai tu să le bagi în header sau footer pot fi băgate dacă deschizi fişerele overall_header pt header şi overall_footer pentru footer

Nu eşti pe myforum :wink:
bco06
Utilizator înregistrat

Mesaj de bco06 »

lsdcrew scrie:dacă nu reuşeşti să îl instalezi, codurile care vroiai tu să le bagi în header sau footer pot fi băgate dacă deschizi fişerele overall_header pt header şi overall_footer pentru footer

Nu eşti pe myforum :wink:
Poi si acolo unde bag ca sunt o gramada de litere si cifre ! :lol:
sorelsorel
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de sorelsorel »

Lol, tu nu şti să cauţi într-un text, să adaugi înainte, după sau să înlocuieşti? Asta e culmea. Modificarea ta e extrem de simplă, şi nu înţeleg de ce ţi să o instalezi, pentru comoditate?

Învaţă ceva HTML/CSS şi dacă te încumeţi PHP, aşa tot lucrând pe forumuri şi scripturi. Apoi apucă-te de treburi serioasee, o să-ţi meargă uns treaba.
bco06
Utilizator înregistrat

Mesaj de bco06 »

sorelsorel scrie:Lol, tu nu şti să cauţi într-un text, să adaugi înainte, după sau să înlocuieşti? Asta e culmea. Modificarea ta e extrem de simplă, şi nu înţeleg de ce ţi să o instalezi, pentru comoditate?

Învaţă ceva HTML/CSS şi dacă te încumeţi PHP, aşa tot lucrând pe forumuri şi scripturi. Apoi apucă-te de treburi serioasee, o să-ţi meargă uns treaba.
Nu stiu pentru ca sunt incepator . Mai bine imi dadeai un raspuns , decat sa ma critici . :?
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”