Birthday MOD
- teror
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Eroare Birthday MOD
l-am instalat, totul e ok, doar k atunci cand imi editez profilul, si bag data mea de nastere
( pun la ziua 23, la luna martie, la an 1984 ) si dupa ce-i dau SUBMIT imi scrie asa ceva :
"Sorry, this site, does not accept user older than 0 years old"
Stie cineva ce e de facut? ce e cu eroarea asta ?
Ca daca nu accepta oameni mai mari de 0 ani intra in contradictzie directa cu termenii de utilizare a forumului, adik sa aibe minim 13 anisori :))))))) si eu nu pot lasa o asemenea contradictzie sa fie pe forum!
help ! :))
( pun la ziua 23, la luna martie, la an 1984 ) si dupa ce-i dau SUBMIT imi scrie asa ceva :
"Sorry, this site, does not accept user older than 0 years old"
Stie cineva ce e de facut? ce e cu eroarea asta ?
Ca daca nu accepta oameni mai mari de 0 ani intra in contradictzie directa cu termenii de utilizare a forumului, adik sa aibe minim 13 anisori :))))))) si eu nu pot lasa o asemenea contradictzie sa fie pe forum!
help ! :))
- BuGsY
- Fost coleg
Încearcă să modifici şi tu în includes/usercp_register.php respectiv admin/admin_users.php liniile cu ['Birthday_to_high'], din păcate nu am acest MOD instalat iar prea multe detalii nu îţi pot da
Cu certitudine te va ajuta mihaitza care se face responsabil de anuntarea şi prezentarea MOD-ului
Cu certitudine te va ajuta mihaitza care se face responsabil de anuntarea şi prezentarea MOD-ului

- teror
- Utilizator înregistrat
am setat la setari generale ale forumului varsta minima 13 si maxima 99 si sa ma anunte inainte cu 7 zile.. am dat submit, apoi mi-am editat profilul si am acc eroare. 
ce pot face?
p.s. nu stiu dak are vre-o importanta, dar in Panoul Administratorului, la Administrare Generala, in Configurarea Generala, setez :
"Enable birthday greetings
Users who have submitted a birthday can have a birthday greeting, when thy visit the board" pe DA, initial este NU
apoi
"Maximum user age" la 99, initial nu este trecut nimic
apoi
"Minimum user age" la 13, initial nu este trecut nimic
apoi
"Birthday look forward
Number of days the script shall look forward for users with a birthday" la 14, initial nu este trecut nimic
apoi apas pe TRIMITE,
apoi apare :
"Configurarile la forum au fost actualizate cu succes
Apasati aici pentru a reveni la sectiunea Configurare generala
Apasati aici pentru a reveni la sectiunea Pagina de start a administratorului"
dau click ca sa ma duc inapoi la sectiunea Configurare generala, si setarile pe care le-am facut eu nu apar, kestia cu Enable bday greetings. este NU, si mai jos este loc liber.
exact ca si cum nu as fi setat nimic.
Care ar putea fi problema, si cum as putea-o rezolva ?

ce pot face?
p.s. nu stiu dak are vre-o importanta, dar in Panoul Administratorului, la Administrare Generala, in Configurarea Generala, setez :
"Enable birthday greetings
Users who have submitted a birthday can have a birthday greeting, when thy visit the board" pe DA, initial este NU
apoi
"Maximum user age" la 99, initial nu este trecut nimic
apoi
"Minimum user age" la 13, initial nu este trecut nimic
apoi
"Birthday look forward
Number of days the script shall look forward for users with a birthday" la 14, initial nu este trecut nimic
apoi apas pe TRIMITE,
apoi apare :
"Configurarile la forum au fost actualizate cu succes
Apasati aici pentru a reveni la sectiunea Configurare generala
Apasati aici pentru a reveni la sectiunea Pagina de start a administratorului"
dau click ca sa ma duc inapoi la sectiunea Configurare generala, si setarile pe care le-am facut eu nu apar, kestia cu Enable bday greetings. este NU, si mai jos este loc liber.
exact ca si cum nu as fi setat nimic.
Care ar putea fi problema, si cum as putea-o rezolva ?
Ultima oară modificat 21-Mar-2004, 20:15:23 de către teror, modificat 1 dată în total.
- teror
- Utilizator înregistrat
Problema e GRAVida si prezinta umflaturi!!!
am observat si alta problema, nu mai pot vedea nici un mesaj de pe forum, imi da o EROARE GENRALA :
Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_birthday' in 'field list'
SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, u.user_birthday, u.user_next_birthday_greeting, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM forum_posts p, forum_users u, forum_posts_text pt WHERE p.topic_id = 33 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 393
File : /usr/local/www/data-dist/go/canalul18/forum/viewtopic.php
asa ceva n`am avut inainte de a instala Birthday MOD .
acum sunt 2 treburi de facut. ori gasesc cum setez data nasterii sa nu imi de eroarea aia ca nu accepta useri peste 0 ani, sau a 2-a varianta sa dezinstalez Birthday MOD`ul
pt aman2 variantele am nevoie de ajutorul vostru.
va multumesc.
am observat si alta problema, nu mai pot vedea nici un mesaj de pe forum, imi da o EROARE GENRALA :
Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_birthday' in 'field list'
SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, u.user_birthday, u.user_next_birthday_greeting, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM forum_posts p, forum_users u, forum_posts_text pt WHERE p.topic_id = 33 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 393
File : /usr/local/www/data-dist/go/canalul18/forum/viewtopic.php
asa ceva n`am avut inainte de a instala Birthday MOD .
acum sunt 2 treburi de facut. ori gasesc cum setez data nasterii sa nu imi de eroarea aia ca nu accepta useri peste 0 ani, sau a 2-a varianta sa dezinstalez Birthday MOD`ul
pt aman2 variantele am nevoie de ajutorul vostru.
va multumesc.