phpBB : critical error

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Download
Utilizator înregistrat

phpBB : critical error

Mesaj de Download »

Nu reusesc nicicum sa instalez forumul pe host-ul 110mb.com , am tot incercat sa bag toate informatiile care le am ,cu toate ca Database Server Hostname / DSN aici cred ca ii gresit , dar nu stiu ce trebuie scris pentru ca nu mi`o dat informatia aia.. Oricum cum scriu cum nu scriu imi da eroarea :
(nu am pus nimic in config.php)

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

Pareri? Mersi
sorelsorel
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de sorelsorel »

Eroare e foarte explicită. "Could not connect to the database", adică nu e poate conecta la baza de date, ai introdus datele pentru ea greşite.
Download
Utilizator înregistrat

Mesaj de Download »

Da omule stiu si eu ce inseamna nu trebuie sa-mi traduci , dar asta vreau sa stiu cine poate sa-mi zica exact mai multe despre 110mb.com ca nu inteleg nimic ce au aia pe acolo ii cam aiurea , ce alt host as putea folosi free , dar cu domeniu platit ? (nu vreau subdomeniile lor)
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Daca sti cred ca ar trebui sa te exprimi mai corect. Ti-ai prezentat problema si ai cerut pareri, ce sa se inteleaga din asta ?

Ce hosturi vrei ? Poti sa gugălizezi

www.romarg.ro
www.edomenii.ro
www.byohosting.com
www. etc. com .ro .de .it. .ce .vrei .tu
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”