cum as putea sa tin sv non stop?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu neaparat, ma gandeam ca din numarul ala de 500 de mesaje ai prins ceva experienta in domeniul IT. De cand sunt inscris am acumulat numai 200 de mesaje. Asta nu inseamna ca sunt prost si nu inseamna ca nu stiu sa raspund la intrebari de genul "cum sa instalez nu stiu care mod", "cum sa aranjez un tabel". In fine, stergeti topicul. Parerea mea. Si ar trebui sa mai curatati comunitatea de copiii de 12-13 ani, care nu au ocupatie, doar CS. Acum cativa ani era mai bine, pentru ca nu era myforum.ro. Acum se duc toate... sa nu zic unde
sorelsorel scrie:Mda. Îţi cumperi un server dedicat de la un provider axat pe gaming (sunt sute, unii chiar foarte serioşi) dar calitatea costă, sau îţi faci un server acasă, pe un calculator separat.
Sau te laşi de counter şi faci chestii mai serioase.
ce tare ...sa te lasi de cs ....lol sati zic cum se lasa 1 om de cs ..cand nui mai merge bine cs si are lag mereu ...a fost testat de mine

- VapDesigns
- Utilizator înregistrat