problema la calculator
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
problema la calculator
deci ieri am deschis calculatorul si dupa 5 minute mi sa restartat dar intai a zbarait...si se restarta mereu...pe urma lam sters de praf in unitate si a mers vreo ora dupa care iar se restarta fara sa zbaraie....P.S.:atunci cand zbaraia beculetul de la unitate care arata cand se incarca clipea odata cu zbaraitul...help me
- VapDesigns
- Utilizator înregistrat
Ma gandesc ca acel zgomot venea de la un cooler care se chinuia sa functioneze .... (sau de la hard) ...
Faptul ca ti se stinge, ma face sa ma gandesc ca e : ori de la sursa, ori de la pl. de baza.
Sincer sunt cam 80 % ca e de la sursa ... asa ca o idee ar fi sa schimbi sursa (ai grija... copie alea de pe sursa .. si du-te la un magazin de componente sau ceva) ...
Oh .. and next time .. sterge praful inainte sa se intample asta ...
Faptul ca ti se stinge, ma face sa ma gandesc ca e : ori de la sursa, ori de la pl. de baza.
Sincer sunt cam 80 % ca e de la sursa ... asa ca o idee ar fi sa schimbi sursa (ai grija... copie alea de pe sursa .. si du-te la un magazin de componente sau ceva) ...
Oh .. and next time .. sterge praful inainte sa se intample asta ...

-
- Utilizator înregistrat
- VapDesigns
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: problema la calculator
Nu mai incepe propozitiile cu o concluzie "deci".andutzu_andrei scrie:deci ieri am deschis calculatorul si dupa 5 minute mi sa restartat dar intai a zbarait...si se restarta mereu...pe urma lam sters de praf in unitate si a mers vreo ora dupa care iar se restarta fara sa zbaraie....P.S.:atunci cand zbaraia beculetul de la unitate care arata cand se incarca clipea odata cu zbaraitul...help me