Problema pagini admin

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
HexString
Utilizator înregistrat

Problema pagini admin

Mesaj de HexString »

Salutare, am o problema imi intra in Admin CP , dar nu imi arata anumite pagini cum ar fii configurarea... si cand dau mangement user... si cand ii dau sa intre akolo unde editez datele personale , rang etc ... nu imi arata pagina, adica imi arata doar backgroundul, ce sa fac:( ...

Va multumesc
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Problema pagini admin

Mesaj de Shara »

HexString scrie:..........ce sa fac:( ...
Pentru inceput ar trebui sa citesti Date necesare intr-un mesaj

Mai apoi, da si tu toate datele si cu specificatii ca altfel nu poate face nimeni nimica.

Ti-a mers pana acuma in intregime panoul administratorului ?
Ce MODificari ai facut inainte de a-ti aparea problema (in caz de la prima intrebare este un raspuns afirmativ)
Ce template folosesti ? Daca nu este subSilver asigura-te ca ai copiate toate fisiere (inclusiv cele pentru panoul administratorului).
HexString
Utilizator înregistrat

Mesaj de HexString »

Va multumesc, am rezolvat problema :|. Eu deobicei ca sa nu apara erorile pe pagina principala, am pus in config error_reporting(0);

si nu mi-a aratat eroarea, dar am rezolvat ca am gasit unde era problema, iti multumesc.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”