Se numeste JET. Octiavian san eu nu inteleg ce rost mai are sa intrebi ce tema foloseste cand poti sa-ti dai singur seama de asta. Trebuia doar sa vezi sursa unei imagini (cellpic de exemplu) si vedeai automat si template-ul.
Uite si un link de descarcare : http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 2&t=317996
WrestlingBox.org
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- just_me
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Jet se numeste tema. nu jet jetoctaviansan scrie:Te-am intrebat ce tema folosesti ? Se numeste JET ? sau imi spui mie jet ?just_me scrie:JET

doar cashmod si subforum sunt folosite mai e image mod with acp da mai trebuie sa fac imaginile mai e si cel din who is online nu imi bat capu cu multe moduri pentru ca nu am de ce ce o sa fac cu o sumedenie de moduri pe care nu le vad necesare. Cu tema urmeaza sa o mai modific, si cu bannerul sunt in cautare sa imi faca cineva am spus-o si o repet nu e punctul meu forte photoshop.Evocs scrie:asa se numeste tema ! , in rest despre forum nu prea am ce comenta , nu vad decat un mod pe forum in rest nici o personalizare pe acest template
Ultima oară modificat 11-Aug-2007, 00:55:47 de către just_me, modificat 1 dată în total.