am si yo 2 probleme cu phpbb3 RC4 :
1.am pus smile`urile de la yahoo dar nu apar la forum .. leam sters pe cele vechi si leam pus dupa aia pe cele noi .. dc nu apar ??
2.tin forumul pe un host gratuit si vreau sa pun pe el un domeniu .. adik yo am mafya.xxx.xx si vreau sa pun sa mearga forum.mafya.ro .. dar pentru asta am nevoie de ip la host ala .. sau ce ? cum fac?
2 probleme..
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
1: pune smile-urile de la phpbb înapoi, lasă-te cu smileruile Yahoo, sunt proprietatea lor. Aşa e frumos.
2: în primul rând asigură-te că hostul tău permite adăugarea domeniilor. Dacă da, ar trebui să fie şi sfaturi şi detalii legate de nameservere. Dacă e host gratuit e foarte puţin probabil să-ţi accepte adăugare de domenii, şi e aproape imposibil să-ţi accepte adăugare de subdomenii.
2: în primul rând asigură-te că hostul tău permite adăugarea domeniilor. Dacă da, ar trebui să fie şi sfaturi şi detalii legate de nameservere. Dacă e host gratuit e foarte puţin probabil să-ţi accepte adăugare de domenii, şi e aproape imposibil să-ţi accepte adăugare de subdomenii.