www.delibris.3x.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
www.delibris.3x.ro
http://www.delibris.3x.ro
Acesta e si forumul meu, este despre carti, inca mai lucrez la design si sper ca in curand sa iau un host pentru el. pareri?
Acesta e si forumul meu, este despre carti, inca mai lucrez la design si sper ca in curand sa iau un host pentru el. pareri?
Bannerul este frumos dar ai putea incerca sa schimbi iconitele de la mesaje noi nu sunt mesaje noi pentru ca nu se vad frumos daca ai gasii ceva cu carti ar fii super. Forumul este original as putea spune nu am mai vazut o comunitate care sa se ocupe cu carti bravo.
Ultima oară modificat 16-Aug-2007, 18:25:54 de către Good, modificat 1 dată în total.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Lăudabilă iniţiativa. Aveţi concurenţă, mai e un forum ce se ocupă despre asta, cred că ştii despre cine e vorba, dar acolo lucrurile sunt cam moarte.
Tema, ambientul se potriveşte cu domeniul discutat. Se putea îmbunătăţii designul, se poate personaliza forumul, ceva modificări.
Încă odată bravo.
(P.S.: BlueNinja? Pt. un administrator pe un forum de filosofie, literatură sau mama zborii parcă pseudonimul e cam, hm.. nepotrivit)
Tema, ambientul se potriveşte cu domeniul discutat. Se putea îmbunătăţii designul, se poate personaliza forumul, ceva modificări.
Încă odată bravo.
(P.S.: BlueNinja? Pt. un administrator pe un forum de filosofie, literatură sau mama zborii parcă pseudonimul e cam, hm.. nepotrivit)