www.delibris.3x.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
BlueNinja
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.delibris.3x.ro

Mesaj de BlueNinja »

http://www.delibris.3x.ro

Acesta e si forumul meu, este despre carti, inca mai lucrez la design si sper ca in curand sa iau un host pentru el. pareri?
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

Bannerul este frumos dar ai putea incerca sa schimbi iconitele de la mesaje noi nu sunt mesaje noi pentru ca nu se vad frumos daca ai gasii ceva cu carti ar fii super. Forumul este original as putea spune nu am mai vazut o comunitate care sa se ocupe cu carti bravo.
Ultima oară modificat 16-Aug-2007, 18:25:54 de către Good, modificat 1 dată în total.
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

Lăudabilă iniţiativa. Aveţi concurenţă, mai e un forum ce se ocupă despre asta, cred că ştii despre cine e vorba, dar acolo lucrurile sunt cam moarte.

Tema, ambientul se potriveşte cu domeniul discutat. Se putea îmbunătăţii designul, se poate personaliza forumul, ceva modificări.

Încă odată bravo.
(P.S.: BlueNinja? Pt. un administrator pe un forum de filosofie, literatură sau mama zborii parcă pseudonimul e cam, hm.. nepotrivit)
casperel
Utilizator înregistrat

Mesaj de casperel »

Ceea ce ai facut pana acum e chiar placut. Sfat: ar trebui sa cumperi un domeniu... ;) Anyway succes cu forumul!
BlueNinja
Nou venit

Mesaj de BlueNinja »

Multumesc mult pentru sfaturi si aprecieri, da o sa-i cumpar si domeniu si mai lucrez si la skin.
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

Felicitari pentru forum. Te admir pentru ca intai l-ai dezvoltat si apoi ai incercat sa ii faci promovare pe phpBB. Succes in continuare.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Imi place designul.
Vezi ca la logo ai niste colturi albe. Asa ai vrut sau ti-a scapat? Ar arata mult mai bine cu o culoare din fundal, sau chiar scoase de tot.
BlueNinja
Nou venit

Mesaj de BlueNinja »

Inca nu eram sigur daca sa pun aici forumul sau sa astept pana mai inaintam cu lucrul la el, am observat si colturile albe o sa ma ocup si de ele. Multumesc mult pentru pareri.
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

Ma bucur ca si membrii de pe phpbb.ro au aceeasi parere buna ca si mine despre site, BN. Este cu un continut EXCELENT .. mai un pic de munca la design .. micile detalii deja mentionate, dar este OK. Felicitari ;)
WWEMania
Utilizator înregistrat
Versiune: phpBB2

Mesaj de WWEMania »

pagina alba
:)
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”