Problema pe care o vad eu este ca ai furat niste imagini de pe net si le "prezinti" pe blog. nu stiu daca ti-a trecut prin creieras ideea ca sunt cu copyright totusi .. sau voi chiar traiti cu impresia ca tot ce e pe net este de furat?
Ca si continut este zero barat. Spune-mi si mie, vizitatorul tau flamand de informatie (ca de-aia am venit pe blog, sa citesc) ce pot gasi pe minunata creatie? Ce idei personale imi prezinti, care sa imi schimbe parerea despre umanitate?
Eu sunt blogger si citesc blogs. Imi plac. Problema este ca in lumea blog-urilor este o epidemie de blogs inutile, de prost gust si fara continut. Al tau scapa de categoria de prost gust, ca design-ul e dragut, dar din pacate intra puternic in inutilitate si lipsa de continut.
NU doresc sa te jignesc, nu doresc sa iti tai aripile. Doresc sa iti dau de inteles ce asteapta un blogger serios si un mare consumator de informatie
Pentru a te ajuta pe tine si alti tineri interesati de blogging, uite un articol
9 chestii care iti "scufunda" blog-ul
Citeste cu atentie si incearca sa rezolvi fiecare din cele 9 puncte pas cu pas. fa treaba aia si iti garantez ca vei avea trafic bun, oameni interesati de blog, comentatori si pana la urma si bani de pe el.
BAFTA