mod click ... viewtopic

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
seg168
Utilizator înregistrat

mod click ... viewtopic

Mesaj de seg168 »

Cum se numeste modul care il vedem de exemplu aici -> http://www.lataifas.ro/comunitate/index.php ... adica pentru a accesa un forum sa fie nevoie sa dai click pe titlu, sau pe imagine ... ci pe intregul spatiu care il ocupa forumul ...
Crusher
Utilizator înregistrat

Mesaj de Crusher »

Nu e mod, e de la template.
seg168
Utilizator înregistrat

Mesaj de seg168 »

a...si trebuie sa fie ceva in index_body.tpl ca am vazut la mai multe forumuri asta ...
seg168
Utilizator înregistrat

Mesaj de seg168 »

am dat un view source si am gasit asta

Cod: Selectaţi tot

<td class="row1" width="100%" onMouseOver="this.style.backgroundColor='#FFFFFF'; this.style.cursor='hand';" onMouseOut=this.style.backgroundColor="#eaedf4" onclick="window.location.href='viewforum.php?f=1'"> <span class="forumlink"> <a href="viewforum.php?f=1" class="forumlink">

cred ca are legatura cu ce caut eu ... dar cum sa fac sa apara peste tot ? in ce fisier o pun ? ce editez la ea ?
Dant3
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Dant3 »

Nu are legatura cu ceea ce ai vazut tu la sursa. Pune-ti template-ul respectiv si o sa vezi ca poti sa l accesezi tot asa !
seg168
Utilizator înregistrat

Mesaj de seg168 »

daca imi spui si cum se numeste, te cinstesc cu o bere... am vazut-o si pe csplayer.ro/forum si pe http://www.lataifas.ro/comunitate/index.php
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”