Cum instalez phpBB ? Cei mai importanti pasi, va rog.

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
123456
Utilizator înregistrat

Mesaj de 123456 »

Gata l-am instalat, dar mai este o problema: de ce nu pot comuta "panoul de administrare a forumului" ? trebuia sa se gaseasca jos in pagina dar nu este ? vreo idee ?
Shara
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Shara »

Cred ca este de la tema.

Poti sa-l accesezi asa forum_root/admin/index.php
unde forum_root este calea catre forumul tau
123456
Utilizator înregistrat

Mesaj de 123456 »

Cred ca este de la tema.
mda, dar cum as putea sa fac forumul sa mearga corect. Sa-i schimb tema ? De exemplu cand vreau sa ma loghez nu-mi apare sus in loc de autentificare numele userului logat si mai intampin si dificultati in accesare panoului de control a admin. Deci ce se poate face. Sa instalez o tema noua dar cum se face asta ? Sau mai este si altceva?
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da

Mesaj de lsdcrew »

de une ai luat pachetu phpBB? Downloadează de aici din comunitatea phpBB.ro ultima versiune phpbb2 apoi caută pe http://phpbbhacks.com tema dorită.

Dacă ai instalat MODuri înainte de a instala forumul, este clar ca de la ele sunt atâtea erori.
123456
Utilizator înregistrat

Mesaj de 123456 »

Dacă ai instalat MODuri înainte de a instala forumul, este clar ca de la ele sunt atâtea erori.
Ce MODuri ??? Nu am instalat nici un MOD. Pachetul phpBB l-am luat de pe phpbb.com si pach in limba romana tot de acolo.
123456
Utilizator înregistrat

Mesaj de 123456 »

Am incercat din nou o alta instalare cu pachetul phpBB care mi l-ai recomandat sa-l dau jos de aici. Totusi, dupa ce suprascriu fiserul config.php si sterg cele doua directoare si dau refresh la pagina web nu imi apare forumul. Ca sa imi apara scriu /index.php pe subdomeniu si de abia atunci imi apare forumul. Cand dau sa ma loghez cu numele de admin, jos in bara forumului mi se afiseaza ca este un inregistrat si un vizitator (initial nu era nici un vizitator). In plus cand dau la autentificare ca sa ma loghez, tastez numele si parola intru in forum dar sus imi apare tot autentificare permitandu-mi sa mai mai loghez o data chiar daca jos in bara sunt deja logat. Totusi, dupa ce m-am logat in loc de autentificare trebuie sa-mi apara numele si in parateze optiunea iesire dar nu imi apare, ci tot autentificare. Nu inteleg de ce imi apar aceste erori. Am gresit ceva la instalare sau ???

Pasi i-am respectat, inclusiv transfer-ul fisierului config.php si suprascrierea acestuia in directorul subdomeniu peste cel existent de 0biti. Dupa aceea am sters cele doua directoare cntrib si instal, totusi dupa ce dau refresh la forum mi se afiseaza un mesaj de eroare ca lipseste director install. Daca sus in browser setez nume subdomeniu/index.php atunci imi apare forumul dar am parte de erorile mentionate anterior. De ce ? Va rog sa-mi spuneti ce am gresit ?

Multumesc anticipat.
lsdcrew
Utilizator înregistrat

Mesaj de lsdcrew »

Nu o să înţelegem toţi ce zici tu, la ce te referi. cel mai bine este să downloadezi de pe phpbb.ro pachetul curent cu limba română inclusă. Şi citeşte kb.php?mode=article&k=17 - instalarea unu forum phpbb2, ca să nu mai întâmpini greşeli la instalare.
123456
Utilizator înregistrat

Mesaj de 123456 »

Pai cel mai bine este să downloadezi de pe phpbb.ro pachetul curent cu limba română inclusă.
Asta am facut. De instalat l-am instalat si cu cateva templaturi. Daca ai sa accesezi www.donpetrisor.forumelectro.ro si ai sa incerci sa te inscrii ai sa vezi ce erori apar.

P.S. De citit am citi si indicatiile din legatura aia postata de tine.
lsdcrew
Utilizator înregistrat

Mesaj de lsdcrew »

123456 scrie:...Cand dau sa ma loghez cu numele de admin, jos in bara forumului mi se afiseaza ca este un inregistrat si un vizitator (initial nu era nici un vizitator).

Aceste date se bazează pe utilizatorii activi de peste 5 minute

tu eşti acel vizitator, dar dacă te-ai logat acel vizitator este afişat online aproximativ 5 minute.
123456 scrie: In plus cand dau la autentificare ca sa ma loghez, tastez numele si parola intru in forum dar sus imi apare tot autentificare permitandu-mi sa mai mai loghez o data chiar daca jos in bara sunt deja logat.
Dacă am înţeles eu bine, îţi cere să te mai loghezi o dată deoarece vrei să intri în Panoul Administratorului, iar rescrierea parolei este doar ca verificare.

123456 scrie: Totusi, dupa ce m-am logat in loc de autentificare trebuie sa-mi apara numele si in parateze optiunea iesire dar nu imi apare, ci tot autentificare. Nu inteleg de ce imi apar aceste erori.
Acum depinde de template, cred.

- - - -

prima dată nu am citit tot...
123456
Utilizator înregistrat

Mesaj de 123456 »

Aceste date se bazează pe utilizatorii activi de peste 5 minute
Stiu, problema este urmatoarea:
1. initial eu sunt singurul vizitator.
2. dau sa ma loghez pe forum
3. ma autentific pe forum si jos in bara imi apare: 1 inregistrat, 1 vizitator ??? In plus, nu mi se afiseaza "panoul de control al administratorului" in josul paginii ? Repet, m-am autentificat cu user-ul admin.
4. In loc de autentificare nu imi apare denumirea userului de admin sus ci tot "autentificare". De la ce sa fie eroarea asta ? De la template, din ce am inteles ca mi-ati spus pana acum ? Cum se poate remedia ?
5. daca un user vrea sa se inregistreze pe forum nu poate vedea codul de caractere, ala cu BMNdjs care trebuie completat in camp. De ce ?
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”