NU prea-ti ajunge un singur subiect cu reclama ?
viewtopic.php?t=8998&start=0
Elitegames.ro IS ON
- addYTzu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
WTF ? :O:O Prea tare homeul/portal ce-o fi el o.O .. e tare rauthecrewstyle scrie:http://www.no-limit.evolink.ro/
De unde iau si eu homeul acela ?
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Omen vb frumos ca nu te-am luat "in ras si in gesturi". Pur si simplu am batut un apropo spre un al 2-lea post cu aceeasi reclama in acceasi sectiune majora : RECLAMA.Omen scrie:si va fi mereu .. si eu sunt Spr1nG ..addYTzu scrie:A fost si e..
Shara de cand ai luat ( un rank ei cam toata lumea in ras si in gesturi .. ) ..
Este cazul sa te ataci asa de rau ?
Si ma rog oare, cam de cand crezi tu ca "mi-am luat rang" ? Ti se pare ca iau lumea in ras ? Da-mi niste exemple te rog.
PS : Daca ai probleme cu mine si/sau cu atitudinea mea, si te deranjeaza foarte tare, sunt doua moduri de a rezolva aceasta neintelegere :
1 - Raportezi unui administrator/moderator al acestui forum problema si se vor lua masuri, DACA ESTE CAZUL.
2- Ne intalnim fata in fata, bem un suc / o bere si mai departe vedem ce va iesi.
Revenind la topic : Sunt constient ca sectiunea cu Reclama permite orice tip de publicitate, si e cam deranjant ca toata lumea isi prezinta serverele de wow, cs si ce jocuri or mai fi, si mai putin forumurile / site-urile lor, acestea dand parerea ca sunt puse in scarba. Asa ca spune te rog : Ai avut beneficii in urma acestui tip de publicitate ? Ti-a crescut traficul pe site/forum ? Ti sa marit numarul de clienti? De curiozitate doar.
gesturi & ma ei in ras.Shara scrie:Ai avut beneficii in urma acestui tip de publicitate ? Ti-a crescut traficul pe site/forum ? Ti sa marit numarul de clienti? De curiozitate doar.
nu vin ca mie frica sa nu ma bati.Shara scrie:2- Ne intalnim fata in fata, bem un suc / o bere si mai departe vedem ce va iesi.