Cum pot schimba culorile la forum
Cum pot schimba culorile la forum
Salut , vreau sa stiu si eu cum as putea schimba culorile la forum ! Adica backround-ul etc ! Vreau sa fac backround-ul gri , cum as putea ? :-/
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Prin CSS. Trebuie să delimitezi porţiunea căruia îi vrei să îi schimbi culoarea, fundalul.
Dacă vrei ca tot fundalul să fie gri, în fişierul .css al template-ului tău cauiţi secţiunea body, clasa de fundal a acestuia:
Poate fi diversă: background-color: #xxxxxx; background-image: url(sursa-imagine);.
Acolo, în locul xxxxxx adaugi codul culori tale, pentru gri oscilează între 111111 999999 şi aaaaaa eeeeee.
Dacă vrei ca tot fundalul să fie gri, în fişierul .css al template-ului tău cauiţi secţiunea body, clasa de fundal a acestuia:
Cod: Selectaţi tot
body {
background: #xxxxxx;
}
Acolo, în locul xxxxxx adaugi codul culori tale, pentru gri oscilează între 111111 999999 şi aaaaaa eeeeee.
forumul meu e pe www.myforum.ro ......si acolo nu pot sa-l schimb....nu va dconfiguratia stiluli adInfinitum

-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu vezi pentru ca nu ai acces la ftp. Nu stiu cum poti schimba pe myforum, incearca pe forumurile lor de suport : http://support.myforum.ro
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat