Lucky's Blog
- lucky
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Lucky's Blog
Blog deschis dp data de 15 AG 07
http://lucky.voce.ro/ .Intrati si vedeti ....Pentru cei care vreti link exchange lasati un link aici (doar bloguri)
http://lucky.voce.ro/ .Intrati si vedeti ....Pentru cei care vreti link exchange lasati un link aici (doar bloguri)
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- lucky
- Utilizator înregistrat
1.E singura tema care mi-a placut din 111
2.Voce nu are teme,tema ti-o alegi tu dupa net si le dai link-ul si ti-o uploadeza,in fine in cazul altora ca eu am acces FTP pe (voce.ro) si am libertatea dorita.
In fine posturile conteaza,cu prima ocazie care gasesc o tema mai stralucita o schimb
App,octaviansan buna treaba cu blogu,imi place cum ai modificat tema wordpress-ului
)
2.Voce nu are teme,tema ti-o alegi tu dupa net si le dai link-ul si ti-o uploadeza,in fine in cazul altora ca eu am acces FTP pe (voce.ro) si am libertatea dorita.
In fine posturile conteaza,cu prima ocazie care gasesc o tema mai stralucita o schimb

App,octaviansan buna treaba cu blogu,imi place cum ai modificat tema wordpress-ului

- dojo
- Fost coleg
Chestia cu femeia "balena" este de mare prost gust. Probabil isi petrece viata cu destule complexe, fara sa existe cate un "perfect" sa isi bata joc de ea. Sunt atat de scarbita de oamenii care is bat joc de altii pentru ca arata asa si asa. De incultura nu isi bate nimeni joc, deh, suntem tara lu' Becali. Dar de o femeie cu "colacei" ajung sa scrie tot felul de indivizi si in blog. Sorry .. mi-a creat o impresie absolut tampita blog-ul, numai citind rahatul ala. Si pentru cultura generala a celor care cred ca ma simt cu musca pe caciula: am 1.70 si 50 de Kg. si un corp dupa care se cam uita lumea pe strand (sportul, deh) ...
sa nu te superi .. dar este foarte offencive. Gandeste-te ca TU puteai sa ai kilogramele alea in plus. Sau orice alta imperfectiune. Crezi ca ar fi misto sa isi bata altii joc de tine?
sa nu te superi .. dar este foarte offencive. Gandeste-te ca TU puteai sa ai kilogramele alea in plus. Sau orice alta imperfectiune. Crezi ca ar fi misto sa isi bata altii joc de tine?

- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Tu crezi ca ea si le-a pus? S-a gasit un alt tip( gen tu) care vroia sa "isi bata joc" de ea.In fine. Daca si le-ar fi pus ea, conta cu ceva lucru asta?

Comunitatea What's Funny