Wrestling Games

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
graure_andrei
Utilizator înregistrat

Wrestling Games

Mesaj de graure_andrei »

Stie careva vreun jok cu wwe care are si sange ! ca eu am wwe vs raw 2007,wwe vs raw 2002 si wrestlemania 23 si nici unu dintre ele nu are sange crying ! daca stie cineva vreun jok cu wwe cu sange pe pc postati aici va rog ! sau daca stiti vreun patch ceva pt a putea baga sange in jok ! daca stiti postati pe forum sau contactatima la iduul de mes forum_escape ! daca stiti cum sa castigati sange in orce jok de mai sus sau ce trb sa faceti pt a avea sange in jokurile de mai sus sau daca exista altul cu sange conctactatima pe YM sau pe forum ms mult :*
WWEMania
Utilizator înregistrat
Versiune: phpBB2
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de WWEMania »

pentru pc nu sunt jocuri cu sange.... doar pt console.... si patchuri nu exista pentru genu asta de jocuri ca am cautat si eu...daca te pricepi iti poti face singur modificari la joc :wink:
:)
graure_andrei
Utilizator înregistrat

Mesaj de graure_andrei »

am vazut pe youtube ! smackdown vs raw 2006 ! si akolo era cu sange ! stiu ca e smackdown vs raw 2006 pe pc ! dar 2007 e numai pe playstation ! baga idiul meu froum_escape ca vreau sa vb cu tine
WWEMania
Utilizator înregistrat

Mesaj de WWEMania »

graure_andrei scrie:am vazut pe youtube ! smackdown vs raw 2006 ! si akolo era cu sange ! stiu ca e smackdown vs raw 2006 pe pc ! dar 2007 e numai pe playstation ! baga idiul meu froum_escape ca vreau sa vb cu tine
svr 2006 e tot pe ps .... nu e pe pc si nu bag nici un id... daca vrei sa discuti despre jocuri din wrestling intra pe www.wwe.obodai.com
graure_andrei
Utilizator înregistrat

Mesaj de graure_andrei »

pai si de unde fac si eu rost de smackdown vs raw 2006 pe pc ? am cautat pe odc degeaba etc! nu gasesc ! deaia am dat idi de mes sa vb akolo
WWEMania
Utilizator înregistrat

Mesaj de WWEMania »

graure_andrei scrie:pai si de unde fac si eu rost de smackdown vs raw 2006 pe pc ? am cautat pe odc degeaba etc! nu gasesc ! deaia am dat idi de mes sa vb akolo
man svr exista doar pentru console .... nu pt pc
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”