Cod: Selectaţi tot
Daca doriti template original cu psd si un template personalizat v-a trebui sa trimiteti niste bani prin posta!
Cod: Selectaţi tot
Daca doriti template original cu psd si un template personalizat v-a trebui sa trimiteti niste bani prin posta!
Suntem la inceput nu cerem banioctaviansan scrie:Pff, niste bani ? Lol! Trebuia sa spui si tu preturile.Cod: Selectaţi tot
Si sigur nu o sa fie imprumutat de aici http://www.freecsstemplates.org/css-templates templateul?teko scrie:Suntem la inceput nu cerem banioctaviansan scrie:Pff, niste bani ? Lol! Trebuia sa spui si tu preturile.Cod: Selectaţi tot
) puteti cere si osa v-a dam templateu din partea casei
@Crusher: La inceput cand am facut siteul nu am stiut ca v-a fi pus pe host si v-a fi pus in functiune..am modificat si eu pe acolo la baza..si stai linistit ca nu v-a aducem noi asa multi userideabea de avem vro 150 vizitatori de ieri
si nush ce sa fak ca nuprea am la cine da admin pe forum..
BAH NU MAI ZICETI CA E SITE LU PANTERAS! E SITEUL NOSTRU! Eu am fakt unele pagini el altele! Nu mai ne subestimati! ~X(
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator