Ranguri pe Forum

Dacă doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 2.0.x, acesta este locul potrivit.
Închis
The_Game
Utilizator înregistrat

Ranguri pe Forum

Mesaj de The_Game »

Am cautat de nu mai stiu de mine. Prima oara am cautat nu am gasit. Am intrebat pe mess cum pun ranguri pe forum . Mi-a raspuns cineva si mi-a zis sa ma duc in templateu respectiv din forum apoi images si acolo sa fac un folder numit rank . Apoi sa adaug pozele cu rangurile care le vreau etc. Apoi sa adaug in Ranguri , logat pe forum in admin panel /images/rank/admin.gif (exemplu) . Nu a mers , nush ce sa mai fac si daia am postat aici sa ma ajutati si pe mine :D , deci ?
Stati ca mai mi-a zis ca sa fac upload pe imageshack si direct linkul sa-l pun in raguri din admin panel :)) . M-a incurcat rau de tot si sincer sunt cu nervii la pamant , nush ce sa mai fac . Deci care ma ajuta ?
WWEMania
Utilizator înregistrat
Versiune: phpBB2
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de WWEMania »

panoul administratorului>ranguri>adauga un rang nou
:)
The_Game
Utilizator înregistrat

Mesaj de The_Game »

ai inteles gresit , am ranguri facute , eu vreau sa adaug imaginea aia de jos. Uite asta vreau sa adaug eu sub rang -> http://support.myforum.ro/images/ranks/ ... /Admin.gif
WWEMania
Utilizator înregistrat

Mesaj de WWEMania »

pui linkul imaginii aici :
Imaginea rangului (relativ la calea phpBB2-ului):
Aceasta este folosită pentru a defini o imagine mică asociată cu rangul
The_Game
Utilizator înregistrat

Mesaj de The_Game »

tkx, acuma merge dar nu se vede imaginea in Ranguri din admin panel se vede pe forum in mesaje :D . In ranguri se vede taiata un fel de uknow , ms frumos
WWEMania
Utilizator înregistrat

Mesaj de WWEMania »

cu placere
Închis

Înapoi la “2.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”