pls cineva ar putea cumva cineva sami spunca ce cod este pt "Bine ai venit pe Forumul consumatorilor de bauturi The Coca-Cola Company Wink" pt situl acesta de este scrisul asa va rog ????
app` ma`...stiu sa instalez forumuri` omg =))...am facut forumu asta asa de distractie sa nu pierd useri dp celelalte forumuri sparte si sterse...deocamdata singurul forum pe care il mai am e www.cola.myforum.ro ... in curand voi lansa unul` de milioane ...
mai pe scurt am facut forumu asta doar asa k n`am avut ce face...iar dak va avea succese ) voi investi in el`...dar degeaba`...azi lansez un nou` forum` si il pun pe redirect ...oricum voi avea doar 1 forum ...
gata...am pus pe redirect cocacola ... www.seal.load4.net ... Noul forum si singurul` ... www.seal.load4.net ... Cer unuia dintre moderatori sa inchida acest topic...Multumesc !
Cred că forumul cola.myforum.ro a fost făcut pentru a-ti promova seal.load4.net nu?Se vede de la o poştă asta plus că cele două forumuri au subiecte total diferite.Nu vei reuşi în veci să promovezi acel forum de cs fiindcă are o idee uzată prea mult.Ideile tale de promovare se văd (şi s-au văzut şi pe sealteam.srv.ro) că nu sunt deloc bune.Foloseşte SEO şi poate o să mai mişte un pic treaba
Ideea este ca ar putea veni baietii de la Coca Cola sa te ia de pantaloni ca folosesti brand-ul lor fara permisiune. In caz ca nu stiai amanuntele de genul asta, asemenea nume sunt cu copyright.
ceva imi spune ca detinatorul care plagiaza brandul Coca Cola este defapt un pusti care s-a plictisit de Cartoon Network si a trecut pe net.. si ce s-a gandit.. poate ca va primi ceva Coca Cola gratis daca face un forum.. insa poate primi niste amenzi si niste chemari in instantza!