www.thortuletz.dap.ro sper sa va placa !!!
Vreau sa citesc parerei pls
Tre sa va inregistratzi ca sa vedetzi shi restul forumului ( daca nu, o sa vedetzi doar regulamentul)
Ultima oară modificat 03-Dec-2004, 02:38:01 de către Rami, modificat de 2 ori în total.
#1. nu-mi place ideea de a restrictiona vizualizarea forumului, si apropo despre ce e forumul pana la urma sa stiu pt ce ma inregistrez ???
#2. textul din sigla este realizat foarte prost, no ofense ... da textul powered by .. abea ca se intelege ... si mai ales la sigla... nu vine bine delok
#3. singurul lucru care imi place deocamdata este imaginea de la rankul administratorului ..
1. logo-ul e facut in mare graba ( binentzeles asta nu e un motiv ) oricum v-a fi schimbat
2.forumul este pt totzi, toate categoriile de varsta , despre orice iti trece prin cap,etc
3. avatarele se pot uploada numai dupa hdd-ul tau.
alte pareri...
Înainte de a spune ceva despre forum, aş vrea să-ţi atrag atenţie că avatarul utilizatorului Veveritzu este zvastica nazistă, un simbol al rasismului şi intoleranţei dusă la extrem. Ca să nu mai zic de cuvintele jignitoare la adresa evreilor din semnătura acestuia.
Nu vreu să mă bag peste forumul tău, dar ori rezovi problema, ori ne lămureşti ce fel de forum vrei să fie.