salut , sunt nou in domeniul "forumurilor" si as vrea sa imi spuneti cum pot sa pun acele <Header> si <Footer> din Configurare generala.
Multumesc.
Header / Footer - help
da asa
da ...am instalat modul , imi apare la Configurare Generala acele 2 casutze , header si footer ,, dar cand bag COD in ele nu merge..degeaba pun codul.
Si cand ma intorc inapoi la configurare generala,casutele sunt tot goale,DECI NU SA ACTUALIZAT CODuL.
Sper sa ma ajutati. Multumesc
Si cand ma intorc inapoi la configurare generala,casutele sunt tot goale,DECI NU SA ACTUALIZAT CODuL.
Sper sa ma ajutati. Multumesc
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Salut. Bine ai venit. Eu am patit acelasi lucru, iti zic de acum ca ai gresit ceva la instalare, si daca-i scurta instalarea, trebuie facuta cu atentie. Mai ai posibilitatea sa modifici din: templates/STILUL_TAU/overall_header.tpl
si din: templates/STILUL_TAU/overall_footer.tpl !
Incearca sa reinstalezi modul, nici mie nu mi-a mers prima oara, a doua oara cand am reluat instalarea imi mergea perfect .
si din: templates/STILUL_TAU/overall_footer.tpl !
Incearca sa reinstalezi modul, nici mie nu mi-a mers prima oara, a doua oara cand am reluat instalarea imi mergea perfect .