Restaurare baza de date pe dap.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Restaurare baza de date pe dap.ro
Am pus un mesaj pr forumurile dap.ro dar fara nici un raspuns. Am avut un forum pe lycos si am luat baza de date prin phpbb. cand am intrat pe dap.ro pe phpbb au aparut erori de la error in uploading database 9din cauza mysql3.0 to mysql4.0), duplicate entry, si pana la urma o eroare cu 1024. cum uploadez baza de date pana la urma?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Restaurare baza de date pe dap.ro
si acum nu mai apar erorile in cauza ? forumul de pe dap.ro e nou instalat ?skeleton scrie:cand am intrat pe dap.ro pe phpbb au aparut erori de la error in uploading database 9din cauza mysql3.0 to mysql4.0)?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
eu chiar acum am incercat si poti sterge toate tabelele din baza ta de date intrand la http://www.dap.ro/sqladmin si folosind o comanda SQL (ex. DROP TABLE `phpbb_categories`)skeleton scrie:Problema este ca nici cum nu pot face upload. Am incercat sa sterg tabele din baza de date dar nimic. Toate variantele le-am incercat. Am instalt de 10 ori forumul dar n-a mers. Pana la urma cum se restaureaza baza de date?
foloseste apoi backup-ul de pe fostul forum (daca ai facut backup total) in phpMyAdmin si apoi modifica corespunzator tabela phpbb_config
vezi:
- viewtopic.php?t=496&highlight=restaurare
- viewtopic.php?t=329&highlight=restaurare
- viewtopic.php?t=760&highlight=restaurare
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Am facut dar apare o alta problema:
ce d***u vrea?phpBB : Critical Error
Could not open phpBB_Portal template config file
DEBUG MODE
Line : 326
File : /usr/local/www/data-dist/go/luka/forum/includes/functions.php
Ultima oară modificat 01-Apr-2004, 18:33:28 de către skeleton, modificat 1 dată în total.