Adobe Photoshop - Comunitate Romaneasca
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ai 3 sau 4 posturi in topicul acesta in care ceri o critica, niste idei ca tu ai ramas in pana sau orice alt mesaj gen.
Eu nu caut sa-mi maresc numarul de posturi, stai linistit, este al doilea utilizator cu care postez aici, si, nu am nimica de castigat din asa ceva.
Vrei sa-ti dau o critica fortata ?
Pentru o comunitate photoshop, asa cum va prezentati, la design-ul forumului nu stati deloc bine.
Pe forum nu am gasit nimica interesant.
Download-urile pe care le aveti pe site ar fi bine sa puneti si un link extern catre adobe (stiti voi, cei care detin toate drepturile in privinta photoshop).
Si pana la urma, rostul comunitatii care este ? ( ati trecut neobservati pe langa www.deviantart.com ? )
Eu nu caut sa-mi maresc numarul de posturi, stai linistit, este al doilea utilizator cu care postez aici, si, nu am nimica de castigat din asa ceva.
Vrei sa-ti dau o critica fortata ?
Pentru o comunitate photoshop, asa cum va prezentati, la design-ul forumului nu stati deloc bine.
Pe forum nu am gasit nimica interesant.
Download-urile pe care le aveti pe site ar fi bine sa puneti si un link extern catre adobe (stiti voi, cei care detin toate drepturile in privinta photoshop).
Si pana la urma, rostul comunitatii care este ? ( ati trecut neobservati pe langa www.deviantart.com ? )
-
- Utilizator înregistrat
Adica?Shara scrie:Si pana la urma, rostul comunitatii care este ? ( ati trecut neobservati pe langa www.deviantart.com ? )
Lucrezi cu Photoshop?...Shara scrie:Pe forum nu am gasit nimica interesant.
- octaviansan
- Utilizator înregistrat